USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

ООН: Пандемія коронавірусу погіршила стан навколишнього середовища

28 Липня 2020 08:14
Захисні маски, рукавички, флакони з дезинфікуючим засобом для рук та упаковки для продуктів харчування стали причиною збільшення забруднення навколишнього середовища.

Про це заявила пресслужба ООН у понеділок, 27 липня, передає Кореспондент.

«Наші вулиці, пляжі й океани накрили справжні цунамі відходів, в тому числі захисних масок, рукавичок, флаконів із дезинфікуючим засобом для рук і упаковок для продуктів харчування», – зазначено в повідомленні.

Читати ще: «COVID-19 сміття»: рукавички і маски заполонили Середземне море

В організації підкреслили, що забруднення планети пластиком було масштабним ще до початку пандемії. Зараз через збільшення попиту на предмети особистого захисту ситуація погіршилася.

«Раптовий сплеск щоденного споживання виробів, покликаних забезпечити безпеку людей і зупинити хворобу, значно погіршив ситуацію», – додали в ООН.

Як повідомлялося, у семи великих європейських річках виявили викинуті захисні маски і медичні рукавички.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus