USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Оперативний штаб Гунчика назвали «липовим»

22 Серпня 2014 18:18
Некомпетентними вважають членів оперативного штабу активісти громадських організацій Волині.

Про це йшлося під час зустрічі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з активістами та представниками громади Волині 22 серпня.

Координатор Самооборони Майдану на Волині Андрій Хведчак зазначив, що 95% всього забезпечення армії – деталі для автомобілів, харчування, амуніція - відбувається за рахунок місцевих громад та груп волонтерів. Він зазначив, що Волинська область є прикладом із забезпечення солдат. Так, місцеві громади та волонтери забезпечили чимало військових підрозділів та спецбатальйонів. З його слів, активісти Самооборони Майдану щотижня відправляють на Схід 5-6 автомобілів. Допомагають не лише волинським військовим, а й працівникам МВС та військовослужбовцям з інших областей.

«Ви зібрали якийсь липовий штаб, взяли туди незрозумілих людей, які не розбираються ні в чому. Члени вашого штабу навіть не знають людей, які забезпечують армію, не знають потреб військових. Цей штаб, виявляється, вже три тижні засідає», - зазначив самооборонцівець.

Його вигуками підтримали присутні у залі представники районних громад Волині.



Висловився активіст і проти майбутніх кадрових призначень Володимира Гунчика. Зі слів Андрія Хведчака, голова Луцької РДА Юрій Цейко, якого хочуть замінити на посаді, забезпечив стовідсотково бронежилетами та касками вихідців із Луцького району. Окрім того, він, мовляв, сотні тисяч гривень витратив із власної кишені на вирішення пріоритетного завдання в Україні.

Для реальної допомоги армії він закликав голову ОДА у вівторок зібрати волонтерів та сказати їм^ «хлопці, я знайшов для вас 100 тонн солярки», - це, з його слів, буде реальною допомогою, на відміну від засідань «некомпетентного» оперативного штабу.

Активіст закликав голову ОДА розігнати «липовий штаб» та звільнити свого радника, генерала СБУ Бориса Кондратюка який, зі слів Андрія Хведчака, не знає жодного волонтера.

Володимир Гунчик пропозиції активіста не коментував.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
дідо Показати IP 22 Серпня 2014 18:32
Хто такий Гунчик? (керував комсомольською організацією заводу,член міськкому ЛКСМУ)
загревгунчик до дідо Показати IP 23 Серпня 2014 20:11
провидець 24 Березня 2013 10:59 В цій плутанині мало уваги приділено управлінню освіти і науки. А це є паросток істини. Левова частина вини в тому,що твориться в училищі , лежить саме на керівниках УОіН. Як міг Попович призначати директором Батова, наперед знаючи, що директора з нього не буде?- навіть з врахуванням того, що його протажував високий клерк з ОДА. Очевидно, що все рішали гроші, які в Батова на той час вже з*явились після завершення вступної компанії. Ну це ще можна якось розуміти- сьогодні гроші рішають все. Але як рішилися управлінці на спільні фінансові афери- це вже важко зрозуміти. Якщо Некрасова хитра аферистка,-то чому не вистачило розуму скористуватись (стосовно Батова) НАРОДНОЮ МУДРІСТЮ " Краще з одним згубити, як з іншим ззнайти"? Мабуть помішав запах грошей. Що потрібно і не потрібно зробити в ситуації, що склалася?- - НЕ ПОТРІБНО: залякувати працівників училища позачерговою атестацією та реформуванням училища.Працівники, які пропрацювали в училищі по 20-30 років здатні витримати "атестацію" і назвати речі своїми іменами. Щодо реформування училища-то можливо і варто реформувати-... управління ОіН. - ПОТРІБНО:1. Негайно звільнити з займаних посад Батова, Некрасову, Панькевича, не зважаючи на залежність управління від них. 2.Повернути училищу крадене. 3.Передати училище під егіду ВНЗ України. В противному випадку в попередніх керівників управління, їх незмінного заступника по ПТО та "иже с ними" (як управлінців так і училищних діячів) будуть довготривалі головні болі, безсонні ночі та багаторазові відвідини установ по вулиці Винниченка навпроти ЦУМу. Відповісти відповісти
нона Показати IP 22 Серпня 2014 18:43
він не липовий а сосновий
баба Показати IP 22 Серпня 2014 18:46
ПРАВИЛЬНО, ЛЮДИ. Відстоюйте справедливість, боріться проти старих комуняцьких методів роботи. Тільки той, хто робить - ЗНАЄ.
224 Показати IP 22 Серпня 2014 18:50
гунчик, це, навіть, ніхто не вступав у виборчу кампаніюа так тебе,м"яко скажемо, зневажили))) це пропонуєш трохи грошей на вас д**лах заробити)))
224 Показати IP 22 Серпня 2014 18:51
кресаку, привіт)))
депутат Показати IP 22 Серпня 2014 19:03
а яйце гарно на голові розбили...
Волинянин Показати IP 22 Серпня 2014 20:35
Для тих,хто ніби щось розуміє та одночасно ні за що не відповідає, крім ла-ла-ла ла....краще б щось робили,а не вели себе,як базарні кликуші.
123 Показати IP 22 Серпня 2014 20:49
Гунчика призначив Президент України, за якого проголосували понад 50% тих, хто взяв участь у виборах. Тому не варто так закипати. Серед противників Гунчика є чимало таких, хто почав вже по-колишньому гніздитись, а тут з посади просять. Якщо хтось приєднався до волонтерської справи, перебуваючи на державній посаді, то так само завзято можна працювати і поза посадою.
123 у Показати IP 22 Серпня 2014 21:04
комсорг автозаводу Гунчик віддав на відкуп всі кадрові питання першому секретарю обкому комсомолу Романюку
369 Показати IP 22 Серпня 2014 21:53
Гунчик і Романюк набагато краще ніж гузятина і слабятина для нас мешканців Волині
Вахтер Показати IP 23 Серпня 2014 00:18
Мені важко збагнути, навіщо Гунчик перетягнув за собою генерала СБУ? Зрозуміло, що на заводі той відповідав за режим на підприємстві, А що Б.Кондратюк робить в ОДА?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus