USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Опозиція Польщі планує великий марш проти української агропродукції

10 Березня 2024 12:52
Польська опозиційна партія «Право та Справедливість» заявила, що буде організовувати 18 травня акцію протесту у столиці країни Варшаві.

Про це заявив лідер партії «Право та Справедливість» Ярослав Качинський на зустрічі з прихильниками, інформує Polsat News.

Він наголосив, що ціллю демонстрації стане тиск на парламентську коаліцію, щоб Сейм ухвалив законопроєкт, запропонований протестуючими фермерами.

Зазначається, що дана ініціатива містить припинення дії екологічної стратегії ЄС «Зелений курс» для польського сільського господарства, а також ембарго на агропродукцію з України.

Як інформували, 10 березня польські фермери тимчасово припинили блокувати пункту пропуску «Краківець».

Нагадаємо, наприкінці лютого прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск заявляв, що Україна та Польща ведуть переговори щодо тимчасового закриття кордону для двосторонньої торгівлі товарами. За його словами, це могло бути «тимчасове і болюче для обох сторін рішення», адже Польща продає в Україну більше, ніж імпортує звідти. Водночас міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков заявив, що ніхто з української сторони не веде переговори про закриття кордонів з Польщею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хХх Показати IP 10 Березня 2024 14:23
На гроші кацапів. Проти завезення з московії не протестують і кордони не блокують, а з боліт втричі більше завозять зерна
Клава Показати IP 11 Березня 2024 04:29
рф ще не надіслала качиньскому безкоштовний авіаквиток до смоленська ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus