USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Оренда луцького «Авангарду» становить... гривню

17 Липня 2008 16:29
Як зазначив у своєму виступі під час передачі «Точка зору» на Волинському телебаченні начальник юридичного управління Луцької міськради Максим Гордійчук, згідно з договором між попередньою міською владою і ФК «Волинь», останній практично не мав платити орендної плати за користування стадіоном «Авангард». Про це повідомляє 17 липня репортер «Волинських Новин».
 
Громадська організація «ФК «Волинь-1», згідно з договором, підписаним із владою Луцька у 2001 році, сплачує орендну плату у розмірі одна гривня. Натомість «Волинь» зобов’язалася взяти на себе витрати з капітального ремонту стадіону і працевлаштувати працівників комунального підприємства «Луцький стадіон «Авангард». На останньому лежали витрати із комунальних платежів.
 
Як стверджує голова правління ВАТ «ФК «Волинь» Юрій Пирожко, комунальники своїх зообов’язань не виконували: «Перед черговими матчами з «Луцькенерго» приходив лист із вимогою погасити заборгованість за електроенергію, інакше обіцяли відключити світло. І ми мусили замість комунального підприємства це платити». На підтвердження пан Пирожко навів інформацію, що, починаючи з 2001-го, сума комунальних платежів, здійснених «Фемідою-Інтер», становить 1 мільйон 757 тисяч, а натомість міська влада на аналогічні цілі виділила лише 483 тисячі гривень.
 
Водночас, як наголосив директор КП «Луцький стадіон «Авангард» Володимир Костецький, футбольний клуб «Волинь» ще досі не виконав зобов’язання взяти до себе на роботу працівників стадіону, адже вони 80-90% свого робочого часу фактично працюють на ФК «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus