USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку «Інваспорт» орендуватиме приміщення за 1 гривню

24 Квітня 2019 15:33
Обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів та Волинський регіональний центр з фізичної з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» орендуватимуть комунальні приміщення у Луцьку за 1 гривню.

Про це йшлося 24 квітня під час засідання 56-ї сесії міської ради.

Так, з проханням надання пільг по оренді приміщення звернулися обласна дитяча спортивна школа інвалідів обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів та Волинський регіональний центр з фізичної з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Зокрема, спортивна школа орендує приміщення площею 151 квадратних метрів на вулиці Привокзальній, 13 а. Натомість «Інваспорт» орендує приміщення площею 585 квадратних метрів на вулиці Федорова, 7.

Депутати вирішили, що обидві установи платитимуть орендну плату у розмірі 1 гривні до 2022 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus