USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Органи юстиції оговталися від рейдерів і святкують. ФОТО

9 Жовтня 2013 07:30
Кращим працівникам системи юстиції Волині на офіційних урочистостях з нагоди професійного свята вручили почесні грамоти та подяки. Захід відбувся вчора, 8 жовтня, в залі засідань Луцької районної ради за участі посадовців головного управління юстиції у Волинській області, місцевих правоохоронних органів, Волинської обласної та Луцької міської рад.

Загалом у волинській системі юстиції – 562 фахівці. Вони працюють в управлінні юстиції, реєстраційній службі, нотаріальному архіві, 21 державній нотаріальній конторі. Крім того, на Волині працює 109 приватних нотаріусів.

Проте навіть такий широкий штат працівників для виконання всіх покладених на них обов’язків із забезпечення та відновлення правопорядку – недостатній. Волинські Новини повідомляли, що в області не вистачає державних реєстраторів.
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЬ ОБДІЛИЛИ ДЕРЖАВНИМИ РЕЄСТРАТОРАМИ
Нарікання на брак кадрів у Мін'юсті почули і таки прийняли рішення про збільшення штату реєстраторів в державі на 105 посад. Частина із новопризначених потрапить і до волинської реєстраційної служби.

«Я також був у Києві у міністра, і він пообіцяв, що посприяє, аби штат збільшився. Єдина проблема − як швидко це вдасться реалізувати. Ми зі свого боку все зробили, все погодили, щоб нам добавили вакансії», – повідомив кореспонденту Волинських Новин начальник головного управління юстиції у Волинській області Ігор Оксенчук.

З іншого боку, як зазначив чиновник, доводиться докладати зусиль, щоб втримати працівників, адже працювати «на себе» − вигідніше. На разі в області є вісім вакантних посад державних нотаріусів.

Чиновник також прокоментував ситуацію, що склалася минулого тижня із рейдерським захопленням бази даних Міністерства юстиції.
ЧИТАТИ ЩЕ: ОСОБИСТІ ДАНІ УКРАЇНЦІВ ЗАХОПИЛИ РЕЙДЕРИ
«Інформація із баз даних не була розповсюджена. У ці дні реєстр не працював, тому виникли черги. Але ми все зробили для того, аби вчасно розглядати заяви. До речі, за останній місяць ми перші в Україні з виконання цієї роботи: 98% усіх заяв, поданих на реєстрацію – зареєстровані», – зазначив Ігор Оксенчук, підтвердивши статистикою доцільність вручення своїм колегам нагород.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вінокуров Показати IP 9 Жовтня 2013 08:32
А чьо того ще Оксіньчука хіба не турнули? Губернатор же обіцяв.
1 до Вінокуров Показати IP 9 Жовтня 2013 12:00
брєдив
РП Показати IP 9 Жовтня 2013 13:05
Це точно,що брєдів,вже давно пора його турнути разом з Валькою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus