USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Останні затримані в Єгипті моряки вилітають в Україну

29 Травня 2019 21:55
Останні 9 з 17 затриманих в Єгипті українських моряків з судна Sea Shark вилетять в Україну 29 травня.

Про це повідомив заступник директора департаменту — начальник управління консульського забезпечення Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич на сторінці в Twitter, інформує Громадське.

«День закінчується відповіддю на запитання, коли повернуться додому решта, 9 українських моряків Sea Shark: виліт 29 травня. Працюємо, аби одержати подібні відповіді у справах усіх українських моряків, затриманих за кордоном», — написав він.

Нагадаємо, судно з вантажем нафти з грудня 2018 року утримувалося ВС Єгипту в районі Айн-Сохна.

Екіпаж складався з 31 людини, серед яких 17 українців, двоє кримських моряків, 11 громадян Індії, Філіппін і Шрі-Ланки, і ще один громадянин Азербайджану.

Як повідомлялося, до Посольства України в Єгипті звернувся член екіпажу судна Sea Shark та повідомив, що зазначене судно було затримано компетентними органами Єгипту за порушення кордону Єгипту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus