USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Останній дзвоник у ЗОШ №15: школярі запустили кульки у небо

25 Травня 2018 12:15
Для 26 випускників луцької ЗОШ №15 востаннє задзвонив останній дзвінок. Урочистий захід був наповнений теплими словами привітань, квітами та гарними вбраннями школярів, більшість із яких одягнули вишиванки.

Рівняючись на прапор, школярі винесли державний стяг та урочисто його пронесли площею, далі зазвучав Гімн України та директор школи Олег Гребенюк привітав школярів.

«Час дитячих забаганок закінчився, настав час дорослого вибору. Надіюся, що наші випускники і надалі будуть старанними та прославлять нашу школу. Вітаю усіх зі святом урочистої лінійки останнього дзвоника», - звернувся Олег Гребенюк.
Втім, не всі випускники мають намір назавжди попрощатися зі школою.

«У нас починається нове життя, ми стали дорослішими і мріємо, щоб усе складалося якнайкраще, а в першу чергу ми хочемо отримати хорошу освіту. На майбутнє маю намір здобути фах соціального педагога і повернутися в школу, вже у ролі вчителя», - розповідає випускниця Іванна.
Серед гостей, які завітали на свято й колишній випускник, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Мені особливо приємно бути на цьому святі, адже 13 років тому я теж стояв на цій площі та був випускником. Дякую вчителям за їхню не легку працю. Сьогодні бажаю випускникам старатися та працювати над собою, над здобуття нових знань, аби розвиватися, працювати на результат. Ці діти – це ті, хто через 10 років визначатимуть, як далі буде жити наша країна. Тому дуже хочеться, щоб вони були успішними та справжніми патріотами своєї Батьківщини.

Ми, як міська влада, намагаємося в це зробити і свій внесок – покращуючи матеріально-технічний стан шкіл міста. Зокрема у цій школі торік капітально відремонтували дах, а цього року вже добігає до завершення ремонт актової зали», - сказав Ігор Поліщук та додав, що луцькі школярі є переможцями на всеукраїнських та міжнародних олімпіадах, а школи входять у сотню кращих в Україні, що свідчить про високий рівень освіти.
А от випускник Олександр переконаний, що не залежно від того, який фах обере сьогоднішній школяр у подальшому, головне лишатися гідним сином своєї Батьківщини.

«Безумовно, що найбільше зараз випускники думають про екзамени, аби успішно їх здати та вступити у хороший вищий навчальний заклад. Проте хочеться ще трохи побути безтурботним. Але й хочеться вже вступити у доросле життя, стати самостійним та незалежним від батьків. А в майбутньому ставлю перед собою високі цілі, стараюся зараз і трудитимусь надалі, адже хочу бути хорошим інженером. Втім, я переконаний, що головне бути хорошою людиною, не залежно від професії», - каже Олександр.
Насамкінець кращих учнів нагородили відзнаками та відбувся останній урок.

Підготував журналіст Вадим Панафідін
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Випускниця Показати IP 25 Травня 2018 15:01
Мирослава Іванівна найкраща, але чого не в червоному? Ну а Миронова в своєму репертуарі
Та ж випускниця Показати IP 25 Травня 2018 15:06
Таке гарне свято, а діти які! Тільки жаль до сліз, що на подвір'ї, де колись стояв твій клас, вже не побачиш багатьох знайомих облич
2011 Показати IP 25 Травня 2018 16:55
Констянтинович так посивів.багато викладачів вже немає. Степанівни Єрофійвни..
Випускниця Показати IP 25 Травня 2018 18:16
Авжеж...
Мама учнів, випускни Показати IP 25 Травня 2018 19:52
Як добре , що школа живе новим життям та й вчителів нових , молодих багато , це радує
Дежавююю Показати IP 26 Травня 2018 16:20
Подивишся на переписку і відразу хочеться піти в іншу школу, вже булотаке
ніна павлівна Показати IP 26 Травня 2018 18:08
гарні дітки ведучі .Вони -завжди усміхнені і дуже схожі.
вадим фотограф Показати IP 26 Травня 2018 18:12
фотогінічні обличчя супер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus