USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Останній дзвоник у Волинському ліцеї-інтернаті

27 Травня 2016 17:07
Останній дзвоник пролунав на Волині для десятків навчальних закладів. Сльози радості та надії на успішне майбутнє, передчуття нового – дорослого життя, охопило і випускників Волинського ліцею-інтернату облради.

Святкова лінійка відбулася сьогодні, 27-го травня.

Першим, що привертає особливу увагу, – вбрання випускників. Тут не побачиш різноманіття випускних суконь, натомість, вражає краса вишиванок.
Підібрали дівчата до своїх нарядів і красиве взуття.
На лінійку прийшли гості, зокрема депутат Луцької міської ради, укропівець Ігор Поліщук, який повідомив про приємний подарунок для вихованців ліцею.

«Вітаю усіх зі святом та бажаю надалі сумлінно працювати над собою, аби в майбутньому стати талановитими та гідними представниками нашого народу. Також повідомлю, що вже найближчим часом 32 ліцеїсти поїдуть на відпочинок у Буковель від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», - наголосив депутат.
Оплесками присутні зустріли й вітальне слово директора навчального закладу Ірини Лозовської, яка зауважила, що завдяки таланту та працьовитості ліцеїстів вдається досягати висот.

«Із міцними знаннями, що ви отримали у нашому навчальному закладі, вам буде легше в майбутньому. Бажаю кожному мріяти та досягати мрій. Восени ми засіваємо зерна знань, а на початку літа збираємо гарний урожай. Так трапилося й цього року. Наш ліцей 12-й рік поспіль визнаний кращим навчальним закладом Волині за участю дітей переможців конкурсів, олімпіад та турнірів», - наголосила директор.
Чимало надій та сподівань на свої здобутки і в студента Ігоря Кондрашова із Луцька, який ділиться враженнями від своєї Альма-матер.

«Серед чималої кількості навчальних закладів нового типу в обласному центрі, обрав саме вишівський ліцей. Тут я зміг реалізуватися та досягнути певних результатів – на обласній олімпіаді з астрономії я зайняв перше місце, з фізики та інформатики – друге. До того ж під час захисту наукових робіт з фізики на всеукраїнському рівні вдалося вибороти друге місце, а з астрономії – третє. Я неодноразово чув від багатьох людей, що в цьому ліцеї добре готують до ЗНО й учні мають гарну можливість брати участь в численних конкурсах та змаганнях. На сьогодні я маю гарні знання й успішно здав зовнішнє незалежне тестування», - каже Ігор.
Та додає, що попри міцні знання ліцей подарував йому чимало друзів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
випускниця Показати IP 27 Травня 2016 18:28
Ви найкращі!
ТОЛя Показати IP 27 Травня 2016 18:46
ВІТАЮ!успіхів в пожальшому
Гоша Показати IP 27 Травня 2016 22:31
Це новий комунізм і комсомол. Тільки замість червоних платників вишиванки. Дітей примушують і вбивають індивідуальність.
Петро до Гоша Показати IP 28 Травня 2016 20:29
1. Ліцеїсти показують свою індивідуальність навчальними досягненнями, а не одягом. 2. Це зовсім не комунізм і тим більше не комсомол! На відміну від інших закладів останній дзвінок в ліцеї триває не більше години, лунає українська музика, досить цікаво написаний сценарій і головне - нема зашкварних промов про те, як в нас все погано. В ліцеї все чудово, бо як робиш - так і маєш.
випускниця до Гоша Показати IP 28 Травня 2016 20:35
Ніхто нікого не примушує! І хто сказав що в них вишиванки одинакові були?)
Справедливий Показати IP 27 Травня 2016 22:47
Самі розумні діти Волині!
Журавель ;) Показати IP 27 Травня 2016 23:21
Це відьомське кодло, яке своїми ж діями знищує свою ж репутацію, котру все-таки рядують деякі викладачі та дійсно гідні поваги ліцеїсти. успіхів майбутнім студентам!
Орговік Показати IP 27 Травня 2016 23:57
Чудовий навчальний заклад з гарним викладацьким складом. Успіхів і нових здобутків.
Орговік Показати IP 28 Травня 2016 00:02
Чудовий навчальний заклад з гарним викладацьким складом. Успіхів і нових здобутків.
Випускник 2002 Показати IP 28 Травня 2016 07:16
Вітаю,дорога Альма- матер!
Хтось Показати IP 30 Травня 2016 17:28
8-Б супер
випускниця Показати IP 31 Травня 2016 19:17
А там і на правду не все так чудово, як пишуть
Випускниця 2 Показати IP 14 Червня 2016 01:08
хай там що,але ліцей -це чудовий заклад!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus