USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Останнє попередження» луцької влади залишається проігнорованим. ФОТО

18 Червня 2009 10:25
Рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про заходи щодо впорядкування територій, прилеглих до ринку «Центральний» від 10 червня і досі не виконане. Про це 18 червня інформує репортер «Волинських Новин».
Попри рішення Луцького міськвиконкому про заборону торгівлі на територіях, прилеглих до Центрального ринку, люди добровільно ще не покидають свої торгові місця. Торгівля по вулиці Замковій та поблизу павільйону Центрального ринку зараз йде жваво. Основний товар – овочі, фрукти, одяг та взуття.
Працівники муніципальної поліції поки що осторонь спостерігають за стихійною торгівлею.
Довідково:
Останній термін добровільного припинення торгівлі поблизу Центрального ринку – 29 червня. Після цього контролюючі органи та інші служби мають розпочати рейди з метою ліквідації несанкціонованої торгівлі та стихійних парковок транспорту на зазначених територіях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus