USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Освітяни й медики Луцька спишуть старе обладнання

8 Березня 2018 18:05
Освітяни просять дозволу списати старі комп’ютери, а медики обладнання. У своїх зверненнях зазначають, що речі вийшли з ладу і не підлягають ремонту.

Про це під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради lоповіла начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко.

«Надійшло звернення від управління освіти Луцької міської ради щодо списання старих комп’ютерів у КЗ «Луцький міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді Луцької міської ради». Один 1999 року випуску, інший 1993 року. Вони вийшли з ладу.

Звернення надійшло і від комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 1». Тут просять списати апарат УЗД, який ввели в експлуатацію 1997 року, первісна вартість 16 500 гривень. У ньому вийшов із ладу блок живлення та генератор ультразвукових хвиль. Списати просять і ультразвуковий сканер, який ввели в експлуатацію 2007 року, первісна вартість 17 409 гривень. У ньому вийшов із ладу генератор ультразвукових хвиль та центральний процесор», - доповіла посадовець.

Присутні підтримали звернення та погодили списання шляхом ліквідації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ник Показати IP 8 Березня 2018 20:29
нове прямым ходом пиде до частника а старе и дали будуть триматы в поликлинники..це стала практика як освитян так и помощникив смерти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus