USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сиротами зосталися двоє діточок: військовому з Волині Анатолію Чуфарову просять надати звання Героя України

8 Червня 2023 19:13
На сайті Президента з’явилася петиція про присвоєння звання Героя України (посмертно) військовослужбовцю з села Новостав Анатолію Чуфарову. Старший навідник гранатометного взводу механізованого батальйону загинув 1 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу в районі населеного пункту Тернова Харківського району Харківської області.

Петицію розмістила його дружина Анна Чуфарова.

«Шановний пане Президенте, прошу Вас розглянути «Петицію про присвоєння почесного звання Героя України» старшому навіднику гранатометного взводу механізованого батальйону солдату Чуфарову Анатолію Миколайовичу (посмертно).

Анатолій, не маючи жодного військового досвіду, з 2015 року безпосередньо брав участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України в районі проведення АТО в Донецькій та Луганській областях у складі зенітного артилерійського взводу роти вогневої підтримки 3 десантно-штурмового батальйону 79 ДШБ.

31.10.2016 року був звільнений з військової служби в запас.

19 липня 2022 року Анатолій, зробивши в черговий раз свідомий вибір, став на захист нашої держави, приєднавшись до лав ЗСУ. Він був зарахований до списків особового складу частини А 1008 на посаду старшого навідника гранатометного взводу механізованого батальйону.

Солдат Чуфаров Анатолій Миколайович, вірний військовій присязі, поклав своє життя за волю та незалежність нашої країни 1 вересня 2022 року, загинувши в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Тернова Харківської області.

Важко передати біль від втрати... Анатолій був сміливою та відважною людиною. Він знав, що захищає свою державу, двох маленьких діточок, дружину, маму... Найкращий батько, люблячий чоловік, син, товариш, побратим...

Багато пропустив важливих подій у житті: народження своєї доньки, перший дзвінок... А ще скільки різних подій він вже ніколи не побачить...

Чуфаров Анатолій – це людина, що гідна почесного звання Героя України! Бо показав приклад справжнього українця, відважного захисника! Бо віддав найдорожче – своє життя!» – йдеться у тексті.

Читати ще: На Волині мати загиблого воїна передала 100 тис. гривень для ЗСУ

Підтримати петицію можна за посиланням. Для того, щоб її розглянули, необхідно зібрати 25 тисяч підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus