USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Осиротіли троє дітей: воїну з Волині просять надати звання Героя України

11 Липня 2023 17:18
Загиблому на війні волинянину Олександру Антипюку просять присвоїти звання Героя України (посмертно). Військовий служив у 14-й окремій механізованій бригаді ім. Романа Великого.

Відповідну петицію на сайті Президента України зареєстрував брат воїна Віталій Антипюк.

«Під час повномасштабного вторгнення на територію України росії, 24 лютого 2022 року, він із побратимами з полігону вирушив захищати Київ. У цей день у нього було День Народження – 31 рік. За час служби втратив немало товаришів на різних напрямках виконання бойових завдань...» – йдеться у тексті.

Олександр проживав в с. Бережці Ковельського району. За час служби нагороджений медаллю «За оборону держави» та іншими відзнаками. Воїн загинув 13 серпня 2022 року. У нього залишилося троє неповнолітніх дітей та дружина.

«Можна ще багато чого писати, але прошу Вас звернути увагу на цю петицію, тому що мій Брат дійсно гідно та з хоробрістю захищав свій дім та Україну, задля Миру на нашій землі», – зазначає Віталій Антипюк у петиції.

Підтримати петицію можна за покликанням. Для її розгляду потрібно набрати 25 тисяч підписів за 90 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus