USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Отруєння сім'ї на Волині: подружжя випило невідому речовину, знайдену в лісі

13 Листопада 2019 09:29
На Волині 45-річний чоловік помер після загадкового отруєння, а за життя його дружини нині борються медики. Обидвох непритомних у будинку виявили односельці. Як виявилося згодом, пляшку начебто вина, знайшли в лісі.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Як опинилася у лікарні, 40-річна Леся Білоус не пам’ятає. Погано їй стало після того, як скуштувала принесене чоловіком: той ходив до лісу по гриби, а знайшов пляшку з рідиною, схожою на вино, випив сам і дав напій дружині.

«Я з пів кружки випила – і мені на ноги кріпко дало, а потім на голову», – каже вона.

«Зараз виходить на свідомість. Виставляється діагноз – отруєння невідомої діалогії важкого ступеня», – констатував завідувач відділення детоксикації Луцької міської лікарні Ігор Гордійчук.



Про те, що чоловік помер, так і не отямившись, Лесі уже розповіли родичі. Трагедія сталася в будинку на території ферми, де й жила родина. Там у хатині їх знайшов підприємець, в якого працював чоловік. Картина, яку він побачив, ошелешила – у кімнаті непритомними лежали чоловік і дружина. Колиска була перекинута, а немовля плакало на підлозі.

У селі кажуть, що подружжя випивало – через це позбулися хати і опинилися на вулиці. Там жили, поки їх не пожалів місцевий фермер.

«Жили на смітнику. Він сюди їх привіз, вичухав їх, як-то кажуть, вимив, одягнув, взув, їм житло дав», – каже сусід Руслан Кулішевич.

Фермер говорити на камеру, поки триває слідство, відмовився, а телефоном підтвердив, що дав родині житло і роботу, але заборонив вживати алкоголь. Рік подружжя трималося, а після народження дитини почалися зриви.

«Вони на будні, ніби нормально трималися, в хаті нормальні умови, є що пити, дитина доглянута. По вихідних – і вони в запій», – каже Адольф Столярчук.

Фермер збирався їхати до соціальних служб, але не встиг. Розповідає, що 8-місячний Владик нині у лікарні, ознак отруєння у дитини немає, натомість лікарі ставлять інший діагноз. «Анемія легкого ступеня», – каже медик Яна Рижко.

За два дні хлопчика ніхто не навідав, нині ним опікується медперсонал і сусіди по палаті.

«В принципі, дитина доглянута, розвинута на свої вісім місяців, але він пасивний через те, що в нього температура», – пояснює старша медична сестра Наталія Дідович. Батька, 45-річного Віктора, ховатимуть на його рідній Рівненщині. Скільки триватиме лікування Лесі – лікарі не кажуть. Чи візьме її назад, фермер поки не знає. Впевнений лише в одному – дитину в біді не залишить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Психопланетарій, Лип Показати IP 13 Листопада 2019 09:36
Не думаю, що то були і є адекватні люди. Якщо це основна версія пригоди, то треба бути настоящим дибілом найгірше п"яницею, щоб принести додому якусь рідину у пляшці та щей з дружиною яка його підтримала розпити невідомо що. Така їх доля, а малюка жалко, дитя чому повинно так жити.
Активіст Показати IP 13 Листопада 2019 10:03
Дурдом
Всезнайко Показати IP 13 Листопада 2019 10:20
"Новичок"... Рука Кремля.
Психопланетарій до В Показати IP 13 Листопада 2019 10:44
Я з вами згідний таких людей "Новичок" по Україні ходить 50% населення. Звісно, що це сарказм. Але ми ні чим не відрізняємось від первісних парнокопитних. Нація спивається.
Те Показати IP 13 Листопада 2019 11:27
що є подібні дегенерати, що собі не можуть адекватно раду дати, але ще й при тому дітей заводять, давно вже не дивує, здивувало інше - що є ще такі не байдужі і порядні люди , як цей фермер - респект йому.
Ой Показати IP 13 Листопада 2019 12:43
Як удобно звернути на пляшку з лісу. Бо поліцаї не хочуть боротися з точками,які часто самі і кришують. Щоб в 21 столітті не змогли встановити назву отрути?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus