USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Отримати посилку з «Укрпошти» можна буде за посвідченням водія

28 Липня 2015 13:16
До переліку документів, за якими клієнт може отримати у відділенні «Укрпошти» реєстроване поштове відправлення, додали посвідчення водія, – інформує прес-служба організації.

Зазначимо, що до цього для отримання реєстрованої пошти клієнт мав пред’явити один з наступних документів, що посвідчують особу: паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон, військовий квиток для військовослужбовця строкової служби, посвідчення народного депутата України, документ, що замінює паспорт, паспорт іноземного громадянина з візою або посвідку на постійне чи тимчасове проживання на території України іноземного громадянина, виданої органами внутрішніх справ.

Також національний оператор поштового зв'язку ввів безкоштовний сервіс смс-інформування одержувача про прихід йому листа чи посилки. Для цього відправник має лише вказати відповідний номер телефону.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про флешмоб «Поцілунок на Укрпошті», основним завданням якого було сфотографуватися зі своїм коханим (коханою) у День святого Валентина у відділенні поштового зв’язку, зафіксувавши мить поцілунку, і викласти фото на сторінці Укрпошти у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Грыцько Показати IP 28 Липня 2015 13:35
Отличная новость! Давно этого ждал...:) Теперь дело за малым - прислал бы кто еще посылку.
тю до Грыцько Показати IP 28 Липня 2015 14:10
та не кажіть, думаю,вся Україна цього чекала. адже Укрпошта ще жива!ВОНА працює)))!!! що тільки не придумають, що реанімувати непотрібну службу..
коля Показати IP 28 Липня 2015 14:20
в сша і швеції посилки починають доставляти безпілотники, зате у нас прорив - посилку можна отримати за посвідченням водія, це просто вибух технологій та новаторства!
Оля Показати IP 24 Жовтня 2015 16:13
Модна получит посылку с чужим паспортом?
Христина Показати IP 26 Серпня 2016 13:26
чі можна отримати посилку без документів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus