USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Палиця та Коломойський прокоментували антиукраїнські заяви Боровика

21 Березня 2016 16:11
«Це той Сашка, в біографії якого немає і слова правди, крім КДБшного минулого! Це той Сашка, який почав і продовжує дестабілізовувати ситуацію в Одесі, роблячи це свідомо і розуміючи, по якому тонкому льоду ходить! Цікаво, яка буде реакція Саакашвілі та СБУ на дії цього провокатора та агента російських спецслужб?!».

Голова Волинської облради, екс-губернатор Одещини Ігор Палиця прокоментував інтерв’ю депутата Одеської міськради, заступника голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі Олександра Боровика, яке він дав голландському виданню напередодні референдуму. Зауважимо, під час цього заходу голландці підтримають або виступлять проти Асоціації ЄС з Україною.

«Вчера я дал интервью большой голландской газете. Для специального выпуска об Украине. Газета выйдет в субботний вечер накануне референдума. Я давал его как гражданин Европейского Союза и европеец… Несмотря на всю неевропейскую дикость, которую я здесь нашел, я еще верю в страну» - це слова з інтерв'ю Сашка Боровика, заступника Саакашвілі», - констатує Ігор Палиця. «Це слова людини, яка в інтерв'ю соромиться назвати себе громадянином України! Людини, яка намагається своїми словами та діями, зробити все для того, щоб повпливати на думку голландців перед референдумом про європейське майбутнє України, виставляючи нас дикими та неєвропейськими!», - коментує голова Волинської облради.

"Вчера я дал интервью большой голландской газете. Для специального выпуска об Украине. Газета выйдет в субботний вечер н...

Опубліковано Игорем Палицею 20 березень 2016 р.


Згадав Боровик у своїх коментарях і українських олігархів: «Мы поговорили об экономике и о том, как её контролируют политические партии, а так же такие люди как Коломойский и Ахметов. Они же контролируют большую часть нашей медиа. Я рассказал о том, как они все связаны между собой».

Разом з тим на слова Боровика зреагував і бізнесмен Ігор Коломойський, до якого за коментарем звернулося видання LB.ua: «З якого дива це повинен коментувати я? Нехай Петро Олексійович коментує, як випускник школи КДБ став спочатку заступником міністра, а потім заступником голови ОДА», - заявив Коломойський.

«Рік тому в коментарі вашому ж виданню, коли прибрали Ігоря Палицю і поставили Саакашвілі, я сказав, що він (Саакашвілі - ред.) здасть Одесу росіянам. Так що сьогодні все йде за їх планом», - додав він.

Зауважимо, у дописі в фейсбуці, який Боровик опублікував на своїй сторінці, заступуник Саакашвілі також наголосив, що голландський журналіст має намір переговорити і з Юрієм Луценком, який очолює пропрезидентську фракцію в Раді. "О котором я, живя в Европе, впервые услышал после его пьяного дебоша во Франкфурте", - пише він та продовжує: «Я как европеец прошу голландцев дать Украине и нам шанс».

Відзначимо, Президент України Петро Порошенко надав Боровику громадянство України рік тому - в березні 2015 року.

Наразі коментарі Боровика активно обговорюються ЗМІ та у соціальних мережах. Натомість сам депутат у своєму Facbook заявив, мовляв, він радий, що спровокував дискусію в суспільстві.

Водночас в медіапросторі не розділяють такого оптимізму Боровика. До прикладу Glavnoe.ua так коментує інцидент: «Ще раз. Це інтерв'ю для голландського видання. Воно буде надруковано в Нідерландах голландською мовою. Його не прочитають в Україні. Його прочитають тільки в Нідерландах. Голландцям складно розібратися, де правда, де політична боротьба, де особисті комплекси. На це і розрахунок. Читайте, дорогі Європейці, як Європеєць і Реформатор характеризує Україну і щосили просить виставити владі (а він сам хто?) червону картку, тому що у нього самого поки не виходить».

А Joinfo.ua насамкінець нагадує: Саша Боровик вже неодноразово розповідав про те, як його недооцінюють. То він на передачу у Шустера скаржився на свою маленьку зарплату, то він скаржиться українським мас-медіа на те, що йому працювати не дають. Тепер же він став "ябедою" європейського масштабу…

Вчера я дал интервью большой голландской газете. Для специального выпуска об Украине. Газета выйдет в субботний вечер на...

Опубліковано Sasha Borovik 20 березень 2016 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
громадянин Показати IP 21 Березня 2016 17:01
А про Коломойського і Ахметова все вірно сказав...
Хлоп Показати IP 21 Березня 2016 19:26
Він взагалі все вірно сказав.
Лучанин Показати IP 21 Березня 2016 19:32
Міг би і помовчати про олігархів цей Боровик. Він що не знає, що після цього його будуть мочити всі ЗМІ?
Анонім Показати IP 21 Березня 2016 20:49
Сайт Joinfo.ua - це помийна яма, тому посилатись на нього соромно.
Анонім Показати IP 21 Березня 2016 21:07
все правильно сказав
ще е дурні Показати IP 22 Березня 2016 00:06
які хочуть у европу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus