USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пам’ятник «Борцям за волю України» у Ковелі вкрився тріщинами

21 Квітня 2017 09:55
Монумент було відкрито минулого року на День Незалежності. На урочистості зібрались сотні ковельчан, інформує Район Ковель.

Пам’ятник висотою 6 метрів, виготовлений із нержавіючої сталі. Матеріал для постаменту – бетон, обкладений гранітними плитами, які сьогодні вкрилися тріщинами.

Автори ідеї – творчий колектив приватного підприємства «Кузня Росич» із селища Рокитне Київської області, яким керує Юрій Виродов, котрий брав участь у подіях на Майдані і є волонтером.



До слова, встановлення пам’ятника, який мешканці Ковеля чекали майже двадцять років, профінансував депутат Верховної Ради України Степан Івахів та його благодійний фонд «Патріоти Волині». Це був подарунок нардепа місту Ковелю. Ні місцева влада, ані сам меценат не озвучували громадськості вартість всіх робіт. Проте через рік пам'ятник має ось такий вигляд:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ірина Показати IP 21 Квітня 2017 10:05
і до чого веде цей матеріал? на що хотіли звернути увагу?
Лохотрон Показати IP 6 Листопада 2017 18:32
Клас пам'ятник спс

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus