USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Пам’ятний знак «Жертвам Чорнобиля» – на стадії завершення

7 Серпня 2008 09:10
Відкриття пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля» на Меморіальному комплексі Вічної Слави у Луцьку відбудеться 22 серпня. Про це 6 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як зазначив під час засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення заходів із нагоди 17-ї річниці Незалежності України заступник голови Волинської ОДА Святослав Кравчук, святкування у Луцьку та всій області повинно пройти на найвищому рівні.
 
Серед проблем, які піднімалися на засіданні оргкомітету, – доопрацювання відкриття пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля» на Меморіальному комплексі Вічної Слави у Луцьку. Як зазначив пан Кравчук, пам’ятник, який виготовлявся у Львові, наразі майже готовий до відкриття.
 
Окрім цього, обговорювалися питання вручення державних нагород працівникам Волинського облмуздрамтеатру, проведення тематичної виставки хліба та соломоплетіння, фестивалю ковальства, фестивалю лицарського та дзвонарського мистецтва, святкових феєрверків, громадсько-політичної акції «Вишиванка» та інших заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus