USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пан Курчак «наслідив» на міжнародній трасі

6 Грудня 2013 10:24
Вантажівки, що виїздять із підприємства Сергія Мартиняка «Пан Курчак», залишають на дорозі в околиці Нововолинська смугу специфічних слідів, які становлять небезпеку учасникам дорожнього руху. Самоскиди та інша важка техніка, якої повно на виробничому й будівельному майданчиках підприємства, залишають на складному відтинку траси глину й багно, які збільшують ризик аварійних ситуацій у рази, - повідомляє «Нововолинськ діловий».

Будь-яка автівка може вискочити на зустрічну смугу, перевернутись, зіткнутись із іншою машиною. А поруч — автозаправка.

Досвідчений водій Валерій, який припаркувався поруч, прокоментував це неподобство, сказавши:

«Однозначно, слизьке місиво на трасі різко збільшує аварійність. На виїзді з майданчика треба поставити бодай простенькі пристрої, щоб змивати болото з шин. Коштують вони недорого. А життя і здоров'я людей ціни не мають! Дивує, що адміністрація підприємства досі не подбала про елементарну чистоту й безпеку руху біля забійного цеху», - обурюється водій.

До Польщі від цеху забою курчаків — лічені кілометри. З терикону закритої шахти Європу видно, як на долоні! А під териконом на міжнародній трасі — цілі поклади «євробагна».



До слова, нове підприємство агропромислової групи Сергія Мартиняка розбудовується ударними темпами: 4,34 гектари землі з усіма комунікаціями Нововолинська міськрада торік продала підприємству Пана Курчака за 545 тисяч гривень.

Наталя Камишникова
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сонячна Показати IP 6 Грудня 2013 11:53
А чого ж не продати....якщо Сержик не голосував за відставку Кабміну..купить автобус у школу....в всю сторінку газети займе..щоб прое кожен знав...який він добрий....то хай організує м'яска на підтримку молодиків і тітушок і беркутят...що так за регіони виступають......
марфа Показати IP 6 Грудня 2013 13:47
Бойкотуй всю банду
банда Показати IP 6 Грудня 2013 15:05
Бойкотуй всю марфу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus