USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині блокуватимуть «Пана Курчака»?

3 Лютого 2014 15:56
Жителі Турійщини планують блокувати роботу комбікормового заводу "Пан Курчак". Такі радикальні дії мешканці готові застосувати у випадку, якщо власник агропромгрупи Сергій Мартиняк і надалі не буде вживати заходів для заміни очисної системи викидів у атмосферу, - повідомляє «Нововолинськ діловий».

Зазначимо, що у Нововолинську теж розміщені виробничі потужності "Курчака".

Документ опублікували активісти громадської організації "Волинські патріоти".

ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ:

"Звернення жителів

смт.Турійськ до власника агропромгрупи “Пан курчак”,

депутата Верховної Ради Мартиняка Сергія Васильовича

Ми, які нижче підписалися жителі смт Турійськ, що проживаємо в близькій відстані від комбікормового заводу агропромгрупи “Пан курчак” і потерпаємо від неприємних запахів, які виходять з території комбікормового заводу, маємо проблеми зі здоров’ям, головну біль, погане самопочуття.

Звертаємося з вимогою поміняти очисну систему викидів у атмосферу на більш якісну, яка змінить ситуацію щодо запахів та запилення території із ще невивченим хімічним складом. Адже в складі комбікормів знаходяться такі хімічні елементи, які значно погіршують здоров’я людей. Ми розуміємо, що у вас є всі необхідні документи, дозволи, все у вас перевірено і все у вас якісно, але знаючи який рівень корупції в Україні, і також знаючи, що ви, Сергій Васильович, є депутатом Верховної Ради і 95% усіх рішень голосували разом з Партією регіонів, то в нас і сумніву немає, що з документацією у вас все нормально.

Проте це тільки папірці, яким люди не вірять і до уваги вони братися не будуть. Вимагаємо від вас в найкоротші терміни змінити очисну систему і виправити ситуацію з забрудненням. В іншому разі змушені будемо блокувати роботу комбікормового заводу агропромгрупи “Пан курчак”."
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Пан Показати IP 3 Лютого 2014 16:34
А півня тим пікетувальникам в ду...у!!!
Петро Показати IP 3 Лютого 2014 16:43
А хіба у цьому причина пікетування???? Чи можливо чергова владна провокація про депутата??? До цього турійчанам все було добре. А тут Майдан!
voron до Петро Показати IP 3 Лютого 2014 17:52
Якщо є порушення - то не майдан у цьому винен, якщо є необхідність встановити відповідний захист проти забруднення ДС - жителі мають право вимагати його встановлення... згідно закону.. Типу я Вам удома відро помий на ламінат виллю, а потім скажу - не смійте протестувати, вам тут не майдан.. Дивно так виходить, одним все можна - іншим навіть говорити заборонено.. А що до підприємства - є ж відповідні інстанції - нехай реагують на звернення громадян..
Павло до Петро Показати IP 3 Лютого 2014 19:12
владна провокація? Скоріше провокація від Майдану!!!
Зимін Показати IP 3 Лютого 2014 17:15
За останні роки на Волині наплодили дуже багато птахофабрик. Я не думаю ,що цього не знають провладні мужі, документи погоджувались з керівництвом.Їм всерівно - вони там не живуть і там не працюють.
Насмішили Показати IP 3 Лютого 2014 18:47
Певно, Красуля дуже хоче район очолити. НАБРИДЛО ПІСЕНЬКИ СПІВАТИ)) Цікаво, а що експерти-екологи кажуть? Чи це лише субєктивна думка і бажання попіаритись на відомому імені?
красулі Показати IP 3 Лютого 2014 18:53
А ви подумали, що буде з людьми які отримали завдяки Мартиняку заробітну плату і мають за що годувати дітей. Чому ви говорите за всіх і використовуєте цю ситуацію, щоб вкласти інший зміст, корисний вам? ДЕ ви були раніше чи вам тоді не ПАХЛО? А де в області є виробництва комбікорму, де немає запаху?
voron до красулі Показати IP 4 Лютого 2014 12:26
будем в ЄС, усі "смердючі" виробництва позакривають. і відкриють екологічно чисті, які проте будуть належати європейцям.. і тут я думаю буде все справедливо, і робочі місця збережуться, і з екологією все буде в порядку..
Че Показати IP 4 Лютого 2014 08:22
Підписів не видно. Анонімка. Хтось вирішив попіаритися. Напевно чує наближення виборів.
Турійчанин до Че Показати IP 4 Лютого 2014 10:16
А Ви подумали як нам жити біля цього, так званого заводу ? Прийдіть і подихайте, тоді заспіваєте ще не так.
Турійчанин Показати IP 4 Лютого 2014 09:40
красулі, сидіть в своєму циганському кодлі і далі кульчина не висовуйтесь. дожилися-циган буде українцю на рідній землі розказувати,-що і як робити
Українець до Турійчанин Показати IP 4 Лютого 2014 12:04
Дивна країна. За волю України загинув вірмен та білорус, а з олігархами, задля чистого повітря для Турійчан воює циган з Кульчина.
Турійчанин Показати IP 4 Лютого 2014 12:31
він воює за власну наживу!
Українець до Турійчанин Показати IP 4 Лютого 2014 12:52
Хто з них воює за власну наживу: вірмен, білорус чи циган???
Турійчанин до Українець Показати IP 4 Лютого 2014 13:17
красулька з своїм циганським табором
Турійчанин до Турійчанин Показати IP 4 Лютого 2014 15:05
Який табор ? А що Красуля циган ?
Мирослава Показати IP 4 Лютого 2014 15:37
такий ти турійчанин,раз не в курсі. батько красуль чорний 100% циган.мати теж циганка-просто не стовідсоткова
Красуля Показати IP 4 Лютого 2014 16:30
А дід Ефіоп!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus