USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Парки Луцька беззахисні перед вандалами у будні

26 Червня 2009 11:48
Випадки вандалізму, на кшталт обезголовлення Лесі Українки, міліція зовсім не контролює у будні. На цьому увагу під час робочої наради з питань утримання парків та місць масового відпочинку звернула начальник відділу по благоустрою департаменту ЖКГ Ольга Люфт, – повідомляє 26 червня репортер «Волинських Новин».
Як наголосив начальник відділу екології Луцької міськради Борис Сорока, вже сьогодні лучани, як прогулювалися парком імені Лесі Українки, висловлювали своє обурення щодо вчорашнього випадку вандалізму над пам’ятником української  поетеси. Адже це свідчення того, що серед білого дня муніципальна міліція не здатна забезпечити належний контроль.
Тому Борис Сорока дав завдання муніципальній міліції та відділу внутрішніх справ провести заходи щодо виявлення винуватців. Також у школах мають запровадити виховання нетерпимості до тих, хто вчиняє подібні дії.
Щодо здійснення контролю за правопорядком у суботу, 27 червня, то за словами представника муніципальної міліції, його забезпечуватимуть двоє працівників у Центральному парку  та дві патрульні машини по місту. У День Конституції України – двоє чоловік у парку та восьмеро на Замковій площі.
На що Ольга Люфт зауважила: «Ми говоримо лише про вихідні, а випадок вандалізму трапився у будень серед білого дня». На що прозвучала відмовка, що у муніципалів не вистачає достатньої кількості працівників, щоб здійснювати контроль впродовж цілого тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus