USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Партбюро волинської організації «Батьківщини» сьогодні розгляне заяву міського голови Луцька про вихід із партії

26 Травня 2008 16:25

Як повідомляє репортер «Волинських новин», сьогодні, 26 травня, на вечірнє засідання збереться обласне бюро волинської організації ВО «Батьківщина», де політична сила визначить свою позицію стосовно заяви міського голови Луцька Богдана Шиби про вихід із партії. Це в усній інформації підтвердив заступник голови облосередку біло-сердечних Віктор Коротун.
Віктор Коротун коротко окреслив особисту позицію: «Мені здається, це не дуже нормальне явище для такої високої посадової особи, яка намагалася і говорила про те, що буде стояти для виконання програми уряду Юлії Тимошенко: проведення чесної приватизації, здачі в оренду чи продажу землі».
Однак, яким буде рішення партбюро, Віктор Коротун не прогнозує: «Не знаю, ми сьогодні ще порадимся».
Довідково:
Міський голова Луцька Богдан Шиба 23 травня написав заяву про вихід із ВО «Батьківщина». У ній пан Шиба пояснив мотивацію свого вчинку: «Як багаторічний активний учасник національно-демократичних змагань у нашому краї, з болем спостерігаю за загостренням протистояння поміж різними політичними силами помаранчевого табору, яке інспіроване олігархами з різних боків і яке може призвести до краху демократичної цивілізованої України».
«Переконано сповідуючи ідеали Майдану, не бажаю встрявати у бійню поміж своїми, близькими мені політичними силами, бо це зашкодить інтересам громади, яка очікує від мене щоденної праці», – пише Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus