USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи причетний кандидат у заступники мера Луцька до проросійських організацій?

1 Грудня 2015 12:33
Кандидата на пост заступника Луцького міського голови Богдана Гончарука бачили з активістами проросійської Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський громадянських рух «Український вибір».

Про це йшлося під час засідання постійної Луцької комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 1-ого грудня.

Голова профільної комісії Павло Данильчук попросив у Богдана Гончарука пояснень з приводу його зв’язків з ГО «Український вибір».

«Вас побачили з учасниками організації «Український вибір», яка є проросійською структурою. Зокрема вас помітили під час їхніх громадських заходів», - запитав депутат.

ЧИТАТИ ЩЕ: ОГОЛОСИЛИ КАНДИДАТІВ У ЗАСТУПНИКИ ЛУЦЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Із цього приводу Богдан Гончарук запевнив, що жодних зв’язків немає, і його випадково сфотографували на фоні банера цієї ГО.

«Я не був учасником цієї організації, у мене немає з ними жодних стосунків. Я здогадуюся про яку ситуацію ви говорите, це було випадкове фото на одному із заходів на фоні їхнього банера», - запевнив Гончарук.

Після цього у нього запитали, як він ставиться до постаті Степана Бандери.

Кандидат на посаду заступника мера запевнив, що позитивно.

Нагадаємо, торік Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волинські депутати хотіли заборонити «Український вибір». Йшлося про те, що очільником цієї ГО є добрий товариш Президента Росії Володимира Путіна Віктор Медвечук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Донильчуку Показати IP 1 Грудня 2015 12:36
Павло, запитайте, у яку церкву ходить Гончарук???? І вам все стане зрозуміло....
Знову Данильчуку Показати IP 1 Грудня 2015 13:15
І ще запитайте як юний політик Назар Романюк, який був радником Романюка із процесу вступу до тайожного союзу, опинився в списках БПП Солідарність до міської ради? Український вибір має багато грошей і може просувати своїх кандидатів. Питання в тому: як це може відбуватись в ЛУЦЬКУ??? Романюку забашляли і він взяв сепара в партію.
12345 Показати IP 1 Грудня 2015 13:41
А что есть правильные церкви и неправильные? А Обама, Байден, Нуланд ходят в правильную церковь? А сектанты Турчинов, Яценюк?
Ас до 12345 Показати IP 1 Грудня 2015 14:47
Да є! Раз люди ходять в різні церкви значить боги різні от і церкви різні кожен своєму молиться якби один був бог була б одна церква а так багато церкв обряди інші все інше
Тарас Чурило Показати IP 1 Грудня 2015 17:38
Ну те, що Богдан Гончарук дуже добре спілкується з Назаром Романюком знають всі. Тільки ж зараз росіяни перестали цю організацію фінансувати, то можна від неї відхреститися
Анонім до Тарас Чурило Показати IP 1 Грудня 2015 19:13
Не росіяни, а медведчук. Так як фінансує монастирі на Волині, в яких пропагують ненависть до устього українського, так фінансує і луцьких політиків , які ненавидять Україну і шкодять нишком
ВОВК Показати IP 1 Грудня 2015 17:48
яйценюк ходить в синагогу і шо вон вам дало?
111 Показати IP 1 Грудня 2015 19:40
Назарко Романюк був відомим луцьким активістом Українського Вибору..фото з Медвечуком були в нього на сторінці в контакті...тільки от зараз десь поділись...отакі от патріоти в БПП...шапку поміняв і сюди.молодці )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus