USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З'явилося відео спецоперації СБУ щодо звільнення «Кіборга» Богданова

18 Листопада 2016 23:25
Операція тривала кілька днів і завершилася поразкою російських спецслужб, - інформує ТСН.

Нагадаємо, що Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про перебіг операції щодо звільнення «Кіборга»-колишнього офіцера ФСБ, якого намагалися вивезти на територію РФ.

Нападникам не вистачило буквально кількох метрів аби вивезти Іллю Богданова до нейтральної лінії між кордонами. Затриманих двоє, вони зізнаються, що збиралися прив'язати Іллю до дерева в лісі і лишити вмирати. Працювали за гроші – платив колишній депутат харківської міськради Володимир Розсоха. "Щоби він замерз, тому що це справа честі для тих людей, які просили це зробити", - пояснили затримані.

По гарячих слідах упіймано й їхнього укр куратора. Розсоха під час затримання мав зброю, але опору не чинив. На допитах теж не пручався і почав "зливати" своїх російських шефів. "У червні 2015 року в Бєлгороді був завербований співробітником спецслужб РФ Обиповим Сергієм Володимировичем, 1972 року народження, з котрим був раніше знайомий із 2009 року. З ним поїхав до Москви для співбесіди", - розповів посібник росіян.

Керівник СБУ Василь Грицак хвалить роботу "Альфи" та радіє, що агенти ФСБ уже бояться заходити на нашу територію. "Ми гралися з ними, скажу чесно, три дні. До честі наших бійців "Альфи", їм дійсно доводилось лежати три дні в кікіморах в снігу. Хлопці добряче змерзли. Росіяни побоялися вийти на нашу сторону", - розповів керівник української спецслужби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
правда Показати IP 19 Листопада 2016 01:11
Сказка
Анонім Показати IP 19 Листопада 2016 01:58
Булатов2, і шо с…а дааже вухо не відризали.Россоха фірму переписав вже напевно,на сбушну бабульку
Лучанин Показати IP 19 Листопада 2016 05:14
Постановка для ло)(ів.
Рома Показати IP 19 Листопада 2016 18:33
Брэд... машины стоят на месте а онон выбигает и кричит стоять))) ахаха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus