USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Пасажири автобуса розповіли подробиці теракту під Волновахою

15 Січня 2015 13:25
Постраждалий чоловік, який їхав в обстріляному "Градами" під Волновахою автобусі, розповів подробиці кривавої події, - інформує ТСН.

"Я їхав з Харківської області, щоб поїхати в Донецьк. Ми зупинилися біля першого блокпосту. Буквально через дві хвилини стався величезний вибух. Наш автобус побило, двері заклинило, вікна всі вилетіли. Мені потрапило в голову, а на руці кістки перебило. Там були бійці Нацгвардії. Сказали виходити через вікна. Вони мене прийняли і наклали джгут. Надали першу медичну допомогу і посадили в "швидку", - каже чоловік, додавши, що він чув один вибух.

"У момент обстрілу люди кричали до жаху. Всі валялися - як манекени. Потім водій поставив драбину. Вони вижили, бо сиділи зліва, а вибух був праворуч. Військові оглядали в цей момент якраз автобус, який був перед нами. Наш ще не встигли - навіть ніхто не підходив", - згадує постраждалий у якого не залишилося речей і грошей, щоб повернутися додому.

Інший постраждалий згадав, що перед блокпостом була невелика пробка. "Під час вибуху в автобусі були крики і стогони. Хтось кричав, що хтось помер, люди просили відкрити двері. Я хоч в армії служив, але такого не бачив. Мені здалося, що стріляли зі спини, - не з боку Волновахи, з боку узбіччя", - каже чоловік.

З його слів, коли відкрили двері автобуса, полилися потоки крові.

Нагадаємо, в ОБСЄ підтвердили, що автобус під Волновахою потрапив під "Град".
Нагадаємо, що на місці теракту одразу загинуло 10 мирних осіб, ще троє - в лікарні.

Згодом Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел стало відомо, що українські військові знищили терористів, які розстріляли рейсовий автобус під Волновахою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus