USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пасажири не встигли навіть розстебнути ремені: нові подробиці авіакатастрофи в «Шереметьєво»

11 Травня 2019 23:17
Інформація про те, що під час авіакатастрофи з літаком Sukhoi Superjet 100 (SSJ 100) в московському аеропорту Шереметьєво люди загинули через спроби забрати особисті речі, – не підтвердилася.

Про це ТАСС повідомили 11 травня у правоохоронних органах, передає УНІАН.

За словами співрозмовника агентства, ця інформація перевірялася, але «не знайшла підтверджень».

Джерело видання розповіло, що у більшості пасажирів, які під час пожежі знаходилися в хвостовій частині літака, «не встигли навіть розстебнути ремені», померши від отруєння чадним газом.

Врятувалися, за даними співрозмовника агентства, ті пасажири з задньої частини SSJ 100, які перейшли в передню частину літака ще до його зупинки.

5 травня лайнер «Аерофлоту» Sukhoi Superjet 100, що летів з Москви в Мурманськ, здійснив аварійну посадку в московському аеропорту «Шереметьєво». Основна версія займання літака – потрапляння блискавки. Всього на борту літака було 78 осіб – 73 пасажири і п’ять членів екіпажу. В результаті катастрофи загинула 41 людина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus