USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Патріарх Московський відвідає Волинь

1 Липня 2009 15:59
Патріарх Московський і всієї Русі Кирило відвідає Свято-Успенський Святогірський Зимненський жіночий монастир, Луцьк та Володимир-Волинський. У рамках візиту в Україну з 27 липня по 5 серпня він також побуває у Києві, Криму та на Волині. Про це повідомляють \"Волинські Новини\".
 
Візит  Патріарха Московського і всієї Русі Кирила відбудеться з 27 липня по 5 серпня. Він звершить урочисті богослужіння в усіх трьох Лаврах України (Києво-Печерській, Святогірській і Почаївській), а також у Херсонесі на місці хрещення святого князя Володимира.
 
На заході України Патріарха прийматиме Рівненщина та Волинь. На Волині Кирило відвідає Свято-Успенський Святогірський Зимненський жіночий монастир, Луцьк та Володимир-Волинський, – повідомляє ЗІК із посиланням на офіційний сайт УПЦ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Липня 2009 12:57
бабульки-пенсіонери, готуйте гроші!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus