USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Патрульні не побачили львівського сміття у Луцьку

26 Квітня 2017 11:58
У фурах, які зупинили працівники патрульної поліції, не виявили сміття, - стверджує тимчасово виконувач обов’язків керівника патрульної поліції Луцька.

Про це йшлося під час 23 сесії міськради 26 квітня.

Депутат Борис Смаль зазначив, що вчора були факти несанкціонованого вивезення сміття зі Львова, а на території міста бувають стихійні сміттєзвалища. Він поцікавився в тимчасового виконувача обов’язків начальника департаменту патрульної поліції у місті Луцьку Дмитра Хмарука, чи у компетенції патрульних є це питання і чи складно затримувати правопорушників. Він зауважив, що для вивантаження шести фур потрібно годину, але їм чомусь все одно вдалося виїхати з Луцька.

Дмитро Хмарук відповів, що у цьому напрямку налагоджена робота спільно з муніципальною поліцією. Так, неодноразово зупиняли та фіксували зливи нечистот в невідведений час та у невідведених місцях, матеріали направили для реагування. З його слів, вчора патрульні зупинили чотири фури, не виявивши у них сміття, тож інформація про львівське сміття у Луцьку, мовляв, не підтвердилася. Він зазначив, що виявляти, хто насправді незаконно вивантажує сміття у Луцьку, є компетенцією оперативних підрозділів, а не патрульної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 26 Квітня 2017 12:33
а що 6 машин що вивантажені біля пан курчак що на львівській вітром зі Львова до нас принесло?
Лучанин до лучанин Показати IP 26 Квітня 2017 15:40
Поліція зупинила ці 4 фури вже після того як вони вивантажили сміття і верталися назад до Львова!Це любому буде зрозуміло,що сміття в тих фурах вже не було!
Анонім Показати IP 26 Квітня 2017 13:08
у такому разі чому вони дома"уються до людей за те, що сміття виносять ? чи в них здєсь суббота, а здесь нє суббота ?
Анонім Показати IP 26 Квітня 2017 13:09
скільки їм заплатили за те, що "не побачили" ?
? Показати IP 26 Квітня 2017 16:54
Дармоїди,тільки беззахисних стареньких біля Варшавки здатні гонити...
з одного району Показати IP 29 Квітня 2017 00:42
Мусить бути екологічний контроль того що ввозиться в область, раніше було: міліція екологічна та служби перевіряли вміст і викиди вихлопних газів з авто що в'їжджають в область та місто. А то так можна будь-якого мотлоху понаввозити по ночам. викинути де попало - і сказати що" небуло". в'їзд на територію області - та виїзд - з відмітками повинен бути в таких грузовиків що сміття возять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus