USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Патрульні перевірятимуть рівність українських доріг

24 Грудня 2020 08:44
Департамент патрульної поліції отримав в своє розпорядження 30 пересувних лабораторій, за допомогою яких проводитиметься перевірка стану доріг. Серед іншого, такі комплекси дозволять провоохоронцям визначати рівність проїзної частини.

Про це повідомив перший заступник начальника патрульної поліції України Олексій Білошицький, передає Обозреватель.

За його словами, 30 сучасних авто-лабораторій здійснюватимуть контроль за дотриманням правил, норм і стандартів утримання автомобільних доріг, перевіряти відповідність технічного стану дорожніх знаків вимогам ДСТУ, а також виїжджати на місця ДТП.

Крім визначення рівності проїзної частини, пересувні лабораторії будуть перевіряти коефіцієнт зчеплення, ухил проїзної частини, світлоповертальну спроможність розмітки; а також яскравість і освітленість доріг та знаків.
Стан дорожнього покриття будуть перевіряти на рівність, зчеплення і ухил

Про виявлені недоліки поліція буде повідомляти відповідальним посадовим особам. Також за порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг їх притягатимуть до адміністративної відповідальності.
Також перевіряти будуть і стан дорожніх знаків

Найближчим часом всі 30 дорожніх комплексів розподілять в кожну область.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
васьок Показати IP 24 Грудня 2020 09:03
цирк на дроті)
влад Показати IP 24 Грудня 2020 09:08
деб*лы что ли
Правдоруб Показати IP 24 Грудня 2020 09:25
Керівництво веде країну в прірву!!! Ніколи справжній господар під час хвороби Ковід-19 не витрачав би кошти на другорядне, а то навіть десятирядне від якого коефіцієнт корисної дії повний нуль. Від цих авто стан доріг не покращиться і нехай оприлюднять суму коштів яка була затрачена на них і порівняйте скільки можна було б придбати швидких допомог або зробити доплат медпрацівникам. І дійсно держава думає тільки про "провоохранітелів" але як показує досвід вони їх не спасуть...
Анонім до Правдоруб Показати IP 24 Грудня 2020 11:15
хіба не ясно? це для того щоб вкрасти побільше можна було. от і все.
Андрій Показати IP 24 Грудня 2020 09:43
Правоохрєнітєлі)))
Народна прокуратура Показати IP 24 Грудня 2020 10:40
Складається враження, що в Україні потрібно все розформувати і залишити лише суддів, адже будь яке рішення чи дія, навіть уряду чи Президента, у нас оскаржується в суді, і патрульну поліцію, яка займається усім - від переведення через дорогу бабусь і зняття з дерев котів до вимірювання рівності доріг та контролю за носінням масок. Колись розумні люди казали, що біля кожного поліцая не поставиш, маючи на увазі, що не можна будь-яку проблему вирішити лише застосуваннями репресивних методів. Але то було колись, а сучасні реформатори все бачать по-новому, намагаючись правоохоронцями підмінити абсолютно всі органи і служби в країні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus