USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пацієнтів Волинського наркодиспансеру працевлаштують у Нововолинську?

27 Жовтня 2008 12:03

Продовженням вирішення проблем алкоголізму, які частково зумовлює безробіття, стала зустріч представників служби зайнятості з працівниками та пацієнтам Волинського наркологічного диспансеру, – повідомляють 27 жовтня «Волинські Новини».

За інформацією Волинського обласного центру зайнятості, основною темою обговорення стало повернення пацієнтів диспансеру до нормального життя за допомогою праці. Спеціалісти служби зайнятості поінформували присутніх про можливі умови працевлаштування на вакансії, надані роботодавцями з інших районів області.
Зокрема, розповіли про вакансії Нововолинського підприємства «МСП», яке пропонує безкоштовне проживання працівникам, фірмовий одяг та достойну заробітну плату. Тобто умови, які сприятимуть реабілітації людей з алкогольною залежністю.
Професії, якими володіють пацієнти наркологічного диспансеру, досить запотребовані на ринку праці: токар, столяр укладальник плитки, кранівник та інші. Тому інформація їх зацікавила, а запитання стосувалась заробітної плати та вакансій з наданням житла.
У місці відпочинку пацієнтів, кабінеті психолога лікувальної установи розміщено роздаткові матеріали про послуги служби зайнятості. Зустріч дуже зацікавила пацієнтів та працівників лікувальної установи. Вони висловили побажання щодо подальших зустрічей та співпраці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus