USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Паті на Прикарпатті від Карни об’єднало лучан в #ARKAN. Фоторепортаж

8 Листопада 2019 08:29
Аркан та слем під важке звучання і гучні співи – чергове паті на Прикарпатті від гурту KARNA з Івано-Франківська подарувало луцькій публіці неабиякі емоції.

Виступ команди та представлення нового альбому #ARKAN відбувся в арт-кафе «Стоп-Кадр» 7 листопада.

Ще на початку виступу головні метал-хітмейкери країни дали зрозуміти, що у залі на їхньому концерті точно ніхто стояти не буде, а місцева публіка й не противилася цьому, одразу почавши качати головами та співати завчені на пам’ять треки.
А розпочала банда з «Гуцулметалу», «Вітролом» та «Полтергейст».
Гурт дуже часто буває у Луцьку, тож хлопці зізналися, що вони завжди з радістю їдуть на Волинь, пригадуючи класні виступи на Бандерштаті.

Лучани відривалися під такі треки, як «Ватра», «7 трембіт», «Ті, що танцюють на голові», «Серце», «Прометей» та інші.
Хоч місцеві поціновувачі важкої музики створили аркан вже на початку виступу прикарпатського гурту, проте під час однойменного треку, який вийшов лише нещодавно, він був найбільшим.

Зігравши наостанок «В хаті моїй дідько» та «Паті на Прикарпатті», гурт покинув сцену, але ненадовго, адже лучани не просто просили, а вимагали виступу на біс. Відтак, вони почули ще чотири пісні, серед яких «Маленька» та «Хмара».
Але й цього було недостатньо, тож хоч це і не було заплановано, гурт ще раз запалив публіку треком «Аркан».

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus