USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Павла Гриба звинувачують у підготовці теракту в Росії

20 Жовтня 2017 14:09
Українець Павло Гриб, який перебуває в слідчому ізоляторі Краснодара, звинувачується російською владою у підготовці теракту в школі.

Про це повідомляє «КоммерсантЪ».

Російські слідчі наполягають на тому, що пов'язаний з українськими націоналістами Гриб, запропонував своїй знайомій із Сочі підірвати бомбу на лінійці в школі.

На суді він заявив, що був викрадений співробітниками російських спецслужб з території Білорусі і вважає дії слідства незаконними.

Адвокат просив суд обрати запобіжний захід на непов'язаний з триманням під вартою. Але адміністрація СІЗО відмовляється передавати Грибу, який має інвалідність, необхідні ліки. "У СІЗО його згублять", - вважає адвокат.

Нагадаємо, що у Білорусі зник 19-річний син члена громадської Ради Держприкордонслужби Ігоря Гриба Павло. Хлопця виманила в Гомель ФСБ Росії під приводом зустрічі з дівчиною і там провела затримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 20 Жовтня 2017 14:20
Рашизм - это поярче ФАШИЗМА!!!!!! ИГИЛ нервно курит в сторонке. РоSSию в утилизацию!!!!!! Верните Гриба, мр?зи!!!!!!!
АНАТОЛЬ_ Показати IP 20 Жовтня 2017 14:45
Справжні Патріоти України розмовляють тільки рідною Українською Мовою, брати мої та сестри!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus