USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Педофіл хоче максимальної кари – щоб уникнути самосуду

21 Червня 2012 14:01
«ВН» уже інформували, що в Луцьку робітник цегельні розбещував шестирічних дівчаток зі свого будинку. За мовчання платив своїм жертвам 50 гривень.

Як виявляється, збоченець просить максимального покарання, аби уникнути самосуду сусідів, - повідомляє телеканал НТН.


Педофілу – 39 років. Одружений, має репутацію доброго сім'янина і позитивну характеристику з місця роботи. Допомогли викрити збоченця заяви в міліцію від батьків шестирічних дівчаток. Виявляється, «інтимне спілкування» з малечею чоловік мав неодноразово, а щоби ті мовчали, платив їм по 50 гривень.

«Взагалі таке гидко говорити, але зазначена особа, підозрюваний, ввійшовши до дітей у довіру, оскільки раніше він неодноразово з ними спілкувався: дарував подарунки, купував морозиво, оголив свої статеві органи, оголив їх і, дотикаючись до органів цих дівчаток, займався мастурбацією», - розповів керівник слідчого управління УМВС України у Волинській області Михайло Руденко.

Місцем, де все відбувалось, був сквер неподалік будинку або під'їзд багатоповерхівки. Останнього разу чолов'яга так розслабився, що геть забув про заходи безпеки. Каже, все через алкоголь. Збоченця побачили сусіди, згодом заговорили діти. Та коли міліціянти прийшли по нього додому, лиходія і слід схолов.

«Справою займалися дільничні інспектори. Першочергово було встановлено його вуличну кличку. А дільничний на своїй території людей знає добре, і так встановили того чоловіка. Потім з'ясували, що він втік з Луцька. Затримали його вже у Любомльському районі. Раніше людина не судима, з правоохоронцями не стикалась, проблем з законом у чоловіка не було ніяких», - каже помічник керівника Луцького міськвідділу міліції Олег Плазовський.

За фактом розбещення малолітніх проти чоловіка порушили кримінальну справу. Нині підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Затриманий Андрій зізнався, що розбещував трьох дівчаток 5-7 років, з якими мешкав в одному будинку. На питання, для чого він це робив, відповідає: «Не знаю».

Саме через цю обставину - близьке сусідство - підозрюваний просить міліцію не пом'якшувати йому покарання, а навпаки - запроторити за ґрати надовго. Мовляв, якщо не отримає по заслугах, батьки постраждалих дітей вчинять самосуд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Віктор Ф Показати IP 21 Червня 2012 14:49
То можливо він не збоченець, а "п...ст". Хоче потрапити на зону щоб його ....
сусідка Показати IP 21 Червня 2012 15:48
Йому треба до психіатра, це віковий надмірний гормональний фон перед початком процесів клімаксу. А на зоні - його просто знищать. І він нікого не згвалтував і не вбив. Так, зробив злочин, але наявна провина не критично небезпечна. Якби у нас були фахівці-психологи, а так усім байдуже. Його злочин прирівнюється до чоловічих зрад на межі 40 років, був чоловік - чоловіком,а побачив спідницю і в голові метелики, і байдуже жінка з якою 20 років жили разом, і діти... Єх мужики - вас лікувати треба...
Руся до сусідка Показати IP 22 Червня 2012 00:38
дитину свою заведеш до нього, сусідка? лишиш погратись на таку няньку? а чьо, впєрьод. це ж не злочин, правда? "провина не критично небезпечна".
Сусід до сусідка Показати IP 22 Червня 2012 00:43
Відрізати і відпустити. І гуманно,і полікували, і гормональний фон стане на місце.
правдивий Показати IP 21 Червня 2012 18:15
розстріляти тварюку! А може ні, краще підвісити за органи у центрі луцька!!!
з Луцька Показати IP 21 Червня 2012 18:43
сьогодні він мастурбує, а завтра гвалтує тих самих нікому не винних дітей, псує ще несформовану дитячу психіку. ця людина не заслуговує перебувати серед людей. у кожного з нас бувають різні моменти в житті, і клімакси, і проблеми, і хвороби,але це не дає нам право псувати життя оточуючим. я думаю мене зможе зрозуміти свідома мама, дружина, донька і сестра.
Сашка Показати IP 21 Червня 2012 23:02
да щоб він здох три рази
Ор Показати IP 22 Червня 2012 08:35
Яйця таким треба відрізати, а не до психолога його водити.
Ceed Показати IP 22 Червня 2012 17:27
Кастрація це найкращий вихід! Ефективно і інші боятись будуть робити щось подібне!
wewe Показати IP 22 Червня 2012 18:59
так це вже невперше в цього педофіла, і неперший рік. Що рідні незнали? Добре що взяли під варту, а то б ще могло статись найгірше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus