USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Пенсіонерам у Польщі виплачуватимуть 13-у пенсію

8 Квітня 2019 09:57
У четвер, 4 квітня, Сейм Польщі проголосував за виплату цього року разової додаткової допомоги пенсіонерам.

Про це повідомляє «Польське радіо», пише Finance.ua.

«Сейм переважною більшістю голосів затвердив виплату разової допомоги пенсіонерам в рамках урядової програми «Пенсія Плюс». Програма передбачає одноразову виплату 888 злотих нетто (приблизно 200 євро). Гроші отримають всі особи, які мають право на пенсію за віком або пенсію з інвалідності, тобто близько 10 мільйонів польських громадян», – йдеться в повідомленні.

Міністр сім’ї, праці та соціальної політики Ельжбета Рафальська нагадала, що наприкінці 2015 року після приходу до влади правих сил, послідовно впроваджує різні механізми підтримки слабших соціальних груп у Польщі.

«Позитивна ситуація на ринку праці, зарплати, що зростають, успіх програми реформування держави – все це свідчить про те, що немає загрози для фінансування виплати пенсіонерам додаткової допомоги», – зазначила міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus