USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Польщі затримали пенсіонерів за контрабанду кокаїну на понад €600 млн

10 Червня 2020 08:30
Польські правоохоронці затримали трьох чоловіків, віком від 64 до 71 року, які намагались перевезти контрабандний кокаїн, вартістю в 3 мільярди злотих – понад 600 млн євро. Вони хотіли провезти його, сховавши в м’якоті ананасу.

Про це УНН повідомляє з посиланням на RMF 24.

«Польські правоохоронні органи зірвали контрабанду кокаїну рекордною вартістю в 3 мільярди злотих», – заявив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.


За його словами, наркотики везли з Еквадору до Німеччини. Виявили контрабанду прикордонники та Центральне бюро розслідувань.

«Служби дізналися, що на одному зі складів у Гдині, що належить легально діючій компанії, зберігаються 144 металеві бочки, місткістю в 250 кілограмів, щоб містять заморожену м’якоть ананасу. Товари були завезені з Еквадору в період з 16 листопада по 13 грудня 2019 року спочатку морем до порту Гамбурга, а потім автомобільним транспортом до Гдині. Правоохоронці просканували бочки за допомогою рентгенівського апарату, а собаки прикордонників, яких використовують для пошуку наркотиків, виявили в деяких наркотичні речовини», – вказано у повідомленні.


Зазначається, що вантаж затримали, а експерт-хімік підрахував, що бочки вміщують понад 3,2 тонни речовин, у яких є кокаїн.

«Офіцери затримали трьох чоловіків віком від 64 до 71 років, жителів Поморського воєводства. Їм пред’явили обвинувачення в причетності до організованої злочинної групи, і двоє з них можуть відповідати за контрабанду великої кількості наркотиків. Всіх їх заарештували», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 10 Червня 2020 10:05
Уявляю, скільки жовчі і сарказму "диванних експертів" про кришування і цапів-відбувайлів було б вилито в наших ЗМІ, якби це зробили українські правоохоронці !
хехъ Показати IP 10 Червня 2020 11:39
ахах) насмотрелись про Клинта Иствуда?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus