USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пенсійна реформа в дії: волиняни отримали 8 грн надбавки до пенсії

30 Грудня 2018 19:00
Холодний клуб, бездорріжжя і це не весь перелік проблемних питань, які озвучували жителі села Зарудчі Любешівського району на зустрічі з народним депутатом Іриною Констанкевич. У приміщенні сільського клубу зібралося кілька десятків людей, яким вже не сила терпіти, адже так званими реформами влада довела їх до зубожіння. Найбільше зарудівчан турбує пенсійна реформа, адже важко пропрацювавши все життя тепер вони отримують мізерну пенсію, йдеться на сайті нардепа.

Ірина Констанкевич наголосила, що у пенсійному фонді є великий борг і Верховна рада 6 грудня додатково направила 10,7 мільярда гривень на виплату пенсій.

Люди обурюються, бо через таке підвищення їх пенсія зросла на 8-16 гривень.

«В них вистачає коштів аби підвищити і не без того великі заробітні плати для силового блоку, але влада зовсім не думає про тих людей, які важко пропрацювали все своє життя, а тепер навіть пенсії не мають», – наголосила Ірина Констанкевич.

Ще однією не менш важливою проблемою є закриття поштових відділень, нарікають, що й так за мізерну плату розносять пенсії та періодику, а на додаток їх ще навантажують комерційним планом.

Також цього дня говорили про високі тарифи, бездоріжжя, освітлення вулиць, електрифікацію житлових масивів. Через відсутність шкільного автобуса місцеві діти змушені щодня долати понад три кілометри до школи.

Просили Ірину Констанкевич і сприяння у ремонті місцевого клубу. Нардеп наголосила, що найперше потрібно підготувати необхідну проектно-кошторисну документацію і тільки тоді справу вдасться зрушити з місця.

Також Ірина Констанкевич пообіцяла вже наступного року допомогти із встановленням у селі сучасного дитячого майданчика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus