USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для пенсійного фонду у Луцьку хочуть зберегти пільгову оренду приміщень

25 Січня 2019 16:01
Пролонгувати пільгову оренду двох комунальних приміщень у Луцьку на перший квартал цього року просить Пенсійний фонд.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації 25 січня.

Як поінформував заступник начальника відділу управління майном міської комунальної власності Тарас Тарасюк, пільги з орендної плати за нежитлові приміщення на вулиці Кривий Вал, 32 та проспект Президента Грушевського, 1 просить надати на перший квартал цього року Управління Пенсійного фонду України у Волинській області.

Пенсійний фонд просить пролонгувати діючий пільговий розмір орендної плати на перший квартал року. Приблизний розмір орендної плати за приміщення на вулиці Кривий Вал площею 447 метрів квадратних становитиме надалі приблизно 7,8-7,9 тисячі гривень, на проспекті Президента Грушевського площею 575 метрів квадратних – до 10 тисяч на місяць.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus