USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Пенсійний фонд орендуватиме комунальні приміщення у Луцьку за гривню

26 Червня 2019 16:00
Пільгову оренду двох комунальних приміщень до кінця року погодили для Луцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області.

Про це йшлося під час пленарного засідання 58-ї сесії Луцької міськради 26 червня.

Депутати підтримали проект рішення про надання пільг по орендній платі за нежитлові приміщення, що на вулиці Кривий Вал, 32 та проспекті Президента Грушевського, 1, Луцькому об’єднаному управлінню Пенсійного фонду України Волинської області.

Вирішили, що при розрахунку орендної плати за користування нежитловими приміщеннями загальною площею 447 метрів квадратних, що на вулиці Кривий Вал, 32 та загальною площею 575,7 метра квадратного, що на проспекті Президента Грушевського, 1, застосувати для Луцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області річну орендну плату в розмірі однієї гривні на термін до кінця року.

Нагадаємо, цього року Пенсійний фонд передбачив на ремонтні роботи 410 тисяч гривень у приміщенні на проспекті Президента Грушевського. У міськраді проситимуть, щоб при формуванні бюджету на 2020 рік вони передбачили також кошти на ремонт приміщення, що на вулиці Кривий Вал, 32.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 26 Червня 2019 19:31
тоді і заробітну плату нехай отримують в розмірі рднієї гривні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus