USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Пентагон назвав чотири напрямки, де РФ продовжуватиме завдавати удари з повітря

31 Березня 2022 23:24
Російські окупанти можуть зосередити свої авіаудари в чотирьох напрямках. Це – Київ, Ізюм, Чернігів та зона проведення ООС.

Про це повідомляє CNN з посиланням на чиновника з Пентагону, передає УНН.

Американський посадовець зазначив, що Київ і досі перебуває у небезпеці, попри заяви російських окупантів про відведення військ.

«Ми бачили, як росіяни продовжують збільшувати кількість вильотів своєї бойової авіації за останню добу, в цілому більше 300 вильотів, і їх удари припадають на Київ, Чернігів, Ізюм, про який ми говорили раніше, і операцію Об’єднаних сил – по суті, на Донбасі. Загалом, це і є чотири основні напрямки, по яких вони здійснюють авіаудари», – заявив він.

Як ми писали, згідно з інформацією Генштабу ЗСУ російські окупанти продовжують перекидати війська у військовий аеропорт у Гомелі (Білорусь) з метою збільшення інтенсивності обстрілів балістичними ракетами населених пунктів та об'єктів інфраструктури на території України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus