USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Перебратися за Луцьк стає все дорожче

12 Серпня 2013 11:11
Мешканці Луцька все частіше стали продавати або обмінювати квартири на будинки за містом, у той час як люди рідко згідні обміняти житло в селі на квартири. 9 з 10 жителів села нізащо б не згодились продати будинок і перебратися в місто, - інформує газета «Сім’я і Дім».
Продаються паї та земля, яка отримана в спадок.

Мешканці, які продають будинки за містом, найчастіше виїжджають за кордон.

Тим часом, все більша кількість лучан, не задумуючись, продають або обмінюють квартири на будинки за містом, купують земельні ділянки та будують хати власними силами. Це, кажуть, вигідно для молодих сімей, яким набридла міська метушня, і вони шукають спокійне місце для свого наступного покоління.

Таким чином, у передмісті забудовуються території з великою швидкістю. У навколишніх селах з’являються новобудови і створюються все нові вулиці.

- Я понад десять років прожила в місті, у зв’язку з тим, що кожен рік житло дорожчає, - стверджує жителька села Маяки Тетяна. - Я вирішила з сім’єю переїхати за місто. На сьогоднішній день я б нізащо не повернулася на поверхи в квартиру. Я маю невеличкий город, тому впевнена, що більшість продуктів - без хімії. Ну, і, звичайно, екологія. Повітря за містом менш забруднене. Живучи за містом, я зрозуміла, що це набагато зручніше. Також не виникає проблем з дітьми, бо вони завжди - на очах, і можна за них не так хвилюватися.

Ми з дружиною, – запевняє ще один мешканець Луцька Микола,- нещодавно придбали земельну ділянку в селі Зміїнець, так як не дуже хочеться жити у місті, ми вирішили побудуватись у передмісті. Добиратися до Луцька – це діло п’яти хвилин. Та й з транспортом проблем немає.

Купують ділянки і заможні люди для побудови дачі. Таким чином, у Зміїнці з великою швидкістю забудовується так зване царське село.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
лучанин Показати IP 12 Серпня 2013 11:53
Хороша реклама замовлена ріелторами.
Сем Показати IP 12 Серпня 2013 13:06
Ага! Продай зараз хату чи землю, точно! По таких цiнах кому воно треба?? Ще падати й падати мiнiмум у двiчi, щоб хтось купляти почав.
лучанка Показати IP 12 Серпня 2013 13:35
а які дороги в селі змеінець? просто жах! особливо центральна вулиця села! калюжи та колдобини в зріст людини!А бур.яни!о це вже життя за містом з чистим повітрям!
Рома Показати IP 12 Серпня 2013 18:40
Тримайте мене семеро. Обміняю без доплати газифікований будинок із землею в селі Лемешів горохівського району на 1-к квартиру в Луцьку. Ау, рієлтори, є бажаючі? Ото ж бо й воно! Немає чого всяку маячню писати.
Баннед до Рома Показати IP 13 Серпня 2013 12:12
Гороховский район это не совсем "под Луцком"
7 км від Луцька до Баннед Показати IP 13 Серпня 2013 16:18
Агов Рома!!! який Горохів який Лемешів??? Розкуповують і розбудовуються на землі що знаходиться в 15 хв їзди від луцька
грегор Показати IP 13 Серпня 2013 09:31
це хто з села не хоче втікти? хіба пенсіонери. молодь навіть за роботу в луцьку чіпляється, їздить, хоча не зручно і дорого, але щоб лишитись у місті. не пишіть дурниць.
osa Показати IP 13 Серпня 2013 13:47
В захист автора. Не плутайте Луцький р-н з іншими районами.Так,згідний з длеких сіл, районів, де нема роботи, люди тікають в міста.Але статья не про це. В Луцьку дійсно відбуваеться тенденція відтоку мешканців,місто може перейри в так званий розряд "малих Міст з населеням меньше 200 тисяч." Ви пройдіть по дачним коопиративам і побачете як вони забудовуються. І це не "олігархи" маетки будують, а звичайні люди тікають з кватир.
111 до osa Показати IP 13 Серпня 2013 16:20
саме так!, працюють в Луцьку а проживають за містом, багато моїх знайомих так зробили
олена Показати IP 13 Серпня 2013 16:50
на дачному дубенська дуже богато ділянок, прошу звертайтесь, класно!!!!!! тихо, чисто, гарно
КВ Показати IP 14 Серпня 2013 08:58
Жити за мiстом i працювати в мiстi найманим працiвником - економiчно невигiдно. Утримувати будинок набагато дорожче, нiж квартиру. Або треба багато заробляти.
тетяна Показати IP 14 Серпня 2013 10:38
Сколько стоят участки на дачном дубенском массиве?Это не плохой вариант,совсем рядом и город.
олена до тетяна Показати IP 14 Серпня 2013 11:11
7тис. дол

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus