USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перед виступом Тимошенко майдан розділив кордон міліції. ФОТО

1 Травня 2010 18:16
Театральний майдан у центрі Луцька цими хвилинами розділений навпіль – з одного боку майорять прапори Партії Регіонів, з іншого – «Батьківщини». Готуються до публічного виступу лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

В одній частині в оточенні працівників міліції опинилися прихильники Партії регіонів. В другій – прихильники лідера опозиції Юлії Тимошенко. По периметру Театрального майдану розміщені біло-сердечні палатки колишнього прем’єр-міністра.

Як розповіли правоохоронці, кордон вони виставили навмисне, щоб розділити прихильників двох політичних сил.

Лунають пісні Партії регіонів - більшість створені ще за часів президентських виборів. Тому з динаміків лунають пісенні заклики «вибрати нашого Президента – Віктора Януковича».

Репортеру «ВН» навіть вдалося побачити першого заступника голови Волинської ОДА Олександра Башкаленка, який із біло-блакитним прапором прямував на майдан.

Правоохоронці так і не сказали, яка кількість працівників міліції слідкує за правопорядком. Проте зауважили, що міліціонерів тут понад дві сотні. Скільки до кінця виступу Тимошенко зостанеться учасників мітингу - невідомо, бо небо затягнуло хмарами. Людей може розігнати дощ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
дідо Показати IP 1 Травня 2010 18:49
ВАРОВКУ ОХОРОНЯЮТЬ...
Неузкоязичний до дідо Показати IP 1 Травня 2010 20:41
Нєа...охороняють жменьку людей, яких попривозив Башкаленко з навколишніх сіл, для захисту зради національних інтересів ШАПКОВОРОМ праффєсором.
Вектра до Неузкоязичний Показати IP 1 Травня 2010 23:21
Що тих, що тих привозили. Декому платили, декому Ю. обіцяли зблизька показати... Нормальні лучани в цей час за містом відпочивали або на городах картоплю садили....
Гуцул до дідо Показати IP 1 Травня 2010 22:15
Щось Ви дід дожили до старих років, а розуму так і не набралися?
Тарас Показати IP 1 Травня 2010 22:50
Башкаленко мусив заплатти людям за вихід на майдан після голосування в облраді де він побоявся бути в центральному штабі ПР йому сказали або мітинг і.т.п або ідеш з посади...
Максим Показати IP 1 Травня 2010 22:55
Башкаленко 30 людей це є все на що ви здатні???
Вектра Показати IP 1 Травня 2010 23:13
Був, бачив, слухав... Соромно про так звану "армію порятунку", активісти якої до своїх здобутків та перемог відносять 2004 рік! Що ж ви, демократи - захисники Незалжності України, за 5 років зробили? Перегризлися, як пси, та спозорились перед народом! Дивуюсь, тим, хто вам ще вірить... Ваш потяг пішов - вам залишається лише гавкати вслід...
Володимир С. Показати IP 1 Травня 2010 23:13
Як все змінюється коли ПР була в опозиції Башкаленка і Ко годі було побачити на якомусь публічному заході а ПР на Волині здавалось була в підпілля, як тільки ПР стала партією влади «модною», Башкаленко вже згідний і з прапором ходити... Історія повторюється після Великої Вітчизняної багато хто став незаслуженим героєм та розповідає про свої начебто подвиги...
куку Показати IP 2 Травня 2010 01:13
Ну тимошенківці зустрічалися зі своїм лідером, а че делали регионалі?
Василь Показати IP 2 Травня 2010 10:35
Ця влада показала своє справжнє обличчя, свій страх перед Тимошенко. Вони бояться СЛОВА, от і глушили всіх виступаючих на мітингу. Більшість людей регіонали привезли з Рівненської області і привіз їх особисто тамтешній губернатор - Берташ. Волиняни, ще нічого не втрачено, влада показала, що вона нас боїться. Обласна рада тепер просто зобовязана висловити недовіру губернатору Клімчуку за організоване ним беззаконня на Театральному майдані. Ну ніхто ж всерйоз не повірить, що це оганізував Башкаленко. Йому можна лише довірити білоблакитний прапор носити, що він і робив.
дідо Показати IP 2 Травня 2010 11:57
Тімашєнка прикривається мітингами та лже-апазіцією, шоб уникнути відповідальність за крадіжки держмайна та брехню... жЮлькін вибір- мітинги або тюрма...
Читач Показати IP 2 Травня 2010 16:49
Тимошенко не злякалася протистоння і виступила з дуже розумною та мудрою промовою. А ось Хам у свій час від звичайного яйця втратив свідомість і у штани надзюрив. Зарз він оптом і в роздріб розпродує Україну та нищить все українське. Невже змиримось? Невже деградуємо до рівня яникового лизоблюда Дідо, який уособлює в інтернет-просторі всю антиукраїнську непотріб. Що ж зрадники і продажні шкури були завжди.
Інна Показати IP 2 Травня 2010 20:21
Цікаво чому коли ПР була в опозиції на волині її ніхто не чув а то вже звідкись 100 людей появилось????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus