USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Передавала передачу внукові: подробиці загибелі жінки під Луцьком

7 Грудня 2018 12:35
Смертельна ДТП сьогодні, 7 грудня, вранці сталася між селами Сирники та Рокині Луцького району.

Жінка перебігала дорогу і її збив Mercedes, йдеться в сюжеті Суспільного Волині, пише Район.Луцьк.

Від зіткнення вона загинула на місці аварї. Зі слів родички загиблої Євгенії Мовчан, жінці було 66, вона мешкала в селищі Рокині.

«Я їхала зранку на роботу. Я живу в Копачівці. Бачимо, що якась аварія сталася. Через вікно її впізнала по курточці. Але почала набирати, набрала до сина, який проживає з нею в Рокинях, питаю, чи мама вдома. Він каже: «Пішла передавати передачу». Ми вже від Сирників вернулися, бачу, дійсно вона», – розповідає невістка загиблої Євгенія Мовчан.

Жінка переконує, що загибла переходила дорогу по пішохідному переходу.

«Вона передавала передачу на Львів внукові. І вже переходила дорогу, вже на тому боці була. Їхала на Ковель машина і збила», – додає вона.

Водій, який їхав за кермом Mercedes, спілкуватися із журналістами на камеру відмовився. Люди, які були з ним, розповіли, що все сталося за кілька десятків метрів від пішохідного переходу. Жінка, яка назвалася його дружиною, каже, що раніше чоловік не потрапляв в аварії.
Як повідомили у поліції Волині, за кермом автомобіля перебував 52-річний лучанин. Керуючи транспортним засобом, водій допустив наїзд на пішохода, 66-річну жительку Луцького району. Попередньо, потерпіла переходила проїжджу частину за межами пішохідного переходу.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілої.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Остап Показати IP 7 Грудня 2018 13:08
Ну чому так люди мають гинути на дорозі! Треба щоб водії їздили не на такій швидкості!!Бо якщо не дай Боже будуть їхні родичі переходити дорогу то як тоді?! Треба нові правила !!!Щоб не їздили на такій швидкості!!! Співчуття !!!
111 Показати IP 7 Грудня 2018 14:55
між життям і ....... 10-15 метрів
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2018 19:11
Поспішав він - АС 1143 ВС
Лучанан Показати IP 7 Грудня 2018 21:28
Швидкість повинна бути така щоб встигнути ЗРЕАГУВАТИ на перешкоду... Але ж літають, шумахери ...
Проходив поруч Показати IP 9 Грудня 2018 00:22
всі такі розумні, стіко виписують... Всі знають що в Україні дві біди - дороги і дурні, які по тих же дорогах і літають. то якого милого кидатись під колеса? нехай ти 1000 разів правий!!! але це ТВОЄ ЖИТТЯ!!! і тобі його берегти в першу чергу!!! Є таке привило 3 Д. Дай Дорогу Дурню.... бережіть себе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus