USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Передноворічна нарада у волинського губернатора пройшла «без блокнотів»

29 Грудня 2008 12:12
Під час наради у голови Волинської обласної державної адміністрації Миколи Романюка багато волинян отримали державні та інші нагороди і відзнаки, – інформує 29 грудня репортер «Волинських Новин».
 
Голова ОДА Микола Романюк жартома розказав, що його перший заступник Віталій Заремба перед початком наради бідкався, що не взяв блокнота. Пан Романюк зазначив, що це не надто необхідно, оскільки сьогоднішня нарада має підсумковий характер.
 
Після короткого вступного слова розпочався процес вручення нагород, відзнак тощо.
 
Свої нагороди отримав голова Ківерцівської районної ради Андрій Манько (орден Данила Галицького), сільський голова Рудні Рожищенського району Світлана Якимлюк (орден княгині Ольги ІІІ ступеня). Крім того, офіційно вручили відзнаки кільком волинянам, які носять почесні звання.
 
Чи не найбільше «подарунків» дісталося Волинському регіонального управління державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»: Почесними грамотами держфонду нагороджено директора цієї установи на Волині Олександра Максимчука та його заступника Тетяну Воробйову. Крім керівників, нагороди отримали ще двоє працівників фонду.
 
Після цього губернатор Волині продемонстрував подяку за підписами голів Івано-Франківської ОДА та Івано-Франківської облради. За словами Миколи Романюка, ця подяка – за допомогу Волині потерпілим від літньої негоди.
 
Також Микола Романюк вручив міжнародний сертифікат якості ISO 9001 Волинському обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій в особі директора установи Тетяни Литвиненко. За словами пана Романюка, такий сертифікат скоро отримає і облдержадміністрація.
 
Волинський губернатор привітав свого першого заступника Віталія Зарембу з присвоєнням наукового ступеня кандидата економічних наук.
 
Після цього керівник облдержадміністрації коротко підбив підсумки 2008-го року.
 
На завершення наради зі святами присутніх привітав заступник голови Волинської облради Борис Загрева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus