USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Переговори терористів за 2 хвилини до збиття «Боінга-777». АУДІО

25 Липня 2014 16:42
Служба безпеки України оприлюднила запис телефонних переговорів терористів за 2 хвилини до збиття мирного пасажирського літака «Боінг-777» 17 липня. Запис оприлюднено на офіційному сайті СБ України.

Запис, зокрема, доводить, що терористи з групи підполковника ГРУ Генштабу Збройних сил РФ Ігоря Бєзлєра («Бєса») знали про наближення літака. Підлеглі доповіли «Бесу» про літак, що наближається, після чого він дав команду оголосити про це «нагору».



Нагадаємо, літак авіакомпанії «Малайзійські авіалінії», що летів рейсом Амстердам (Нідерланди) – Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав катастрофи 17 липня на сході України. Загинули 298 осіб. СБУ розпочала кримінальне провадження за статтею «теракт». Крім того, СБУ опублікувала записи розмов бойовиків, із яких випливає, що літак збили саме їхні люди. СБУ також заявляє, що має й докази, що доставленими для цього з Росії зенітно-ракетними комплексами «Бук» керували російські військові фахівці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Липня 2014 09:58
Я вам таких переговорів склєпаю 10 штук. ганьба СБУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus