USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перемога Януковича кувалася фальсифікаціями, - Касарда

14 Лютого 2010 10:12
Перемога Януковича – фікція, вибір народу вкрадено за рахунок фальсифікацій у Донецькій, Луганській областях і в Криму. Існують усі підстави для оскарження результатів виборів, - вважає депутат Волинської обласної ради Валентина Касарда.
«Команда Януковича апелює, що масштабні фальсифікації не зафіксовані міжнародними спостерігачами. Міжнародні спостерігачі не розбираються в українських фальсифікаціях. Вони далекі від українських реалій, абсолютно не знають згаданих схем», - каже депутатка.
«Їм у голову не вкладається той факт, що, наприклад, органи держреєстру можуть працювати, як фальсифікатори на користь Януковича. На дільницях міжнародні спостерігачі бачили гарну картинку, де люди приходять, голосують. У той час, як усі маніпуляції діялися за межами виборчих дільниць. 
Сидячи в теплих дільницях, канадські українці не виходили за межі, коли їх просили зафіксувати підвіз виборців на автобусах. По їхніх мірках, це вторгнення в особисте життя. А в тих автобусах активно наливали горілку тим, хто вагався чи голосувати за Януковича. А після голосування давали пляшку або гроші із собою», - обурюється Касарда.
«Якщо  будуть перераховані голоси, то перемога Януковича розсиплеться як картковий будинок. Адже тільки в 5-му виборчому окрузі (місто Керч) після перерахування голосів на 20 виборчій дільниці з\'ясувалося, що дані, передані у ЦВК дають Януковичу на 8% голосів більше ніж той одержав насправді. Те ж саме було встановлено після перерахунку ще на 6 дільницях. Перерахунок на кожній із дільниць дасть країні значно менший відсоток за Януковича.
Перемога Януковича – це міф, який кувався фальсифікацією. Фальсифікація  – це крадіжка народного вибору з метою захоплення влади. Спокійний  процес перерахунку голосів, що є нормою для демократичних держав, поставить усе на свої місця», - впевнена Валентина Касарда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Анастасія Показати IP 14 Лютого 2010 11:39
Відчуваєте свій кінець в Раді,тому ніяк не можете заспокоїтись.Янукович-наш президент!Хай бере керівництво країною,звільняє всі "старі" кадри,а молоді, енергійні,з новим мисленням,інноваційними ідеями,патріотичним духом готові прийти йому на допомогу.
дідо Показати IP 14 Лютого 2010 11:51
то та Касандра .яка є завгоспом якогось санаторію і яка говорила ,шо Ющенко спеціально заражає людей грипом ?
Вікінг Показати IP 14 Лютого 2010 14:20
Маю велики сумніви, що Тимошенко підійме народ за підтримку її голосів.
Схід Показати IP 14 Лютого 2010 16:24
Ще одна косозаплетена плаче.БЮТівська районна газета"Горохівська правда" від 4.02.10р. надрукувала графік підвезення виборців до дільниць автобусами.БЮТ на Волині робив що хотів у виборчих перегонах,а виборчий штаб Башкаленка дурня валяв.Крім безглуздих заяв про 50% підримки Януковичу роботи не було ніякої.В першому турі з 9тис.спорчених бюлетнів-7 тис. голосів Януковича,через непідписання членами ДВК бюлетнів.Це діяла система в області від БЮТ.Це не фальсифікації?Грицюк сам особисто людей купляв за гроші,за посади і ці люди готові про це публічно заявити.БЮТ договориться,що по них вистрелить рушниця,яку вони самі заряджають.
Міля Показати IP 14 Лютого 2010 19:05
Ти там була, чи бачила Касарда? Перестаньте виправдовувати свою поразку. Те, що зробили помаранчі за 5 років з державою і людьми дальше терпіти не можна. А хіба можна дальше дивитися на ожирвіння вашого Грицюка, який не турбується абсолютно за Волинян. До половини населених пунктів немає сполучення, не доїзджає швидка допомога, помирають люди, немає хліба, а ти безтолкова Касарда депутатка судиш, що було у Керчі. Відповідай з Грицюком і Романюком за те, що бездієте, за те що твориться під носом.
ПЕТРО Показати IP 14 Лютого 2010 20:44
Вибори пройшли без маосових фальсифікацій - підсумок всіх міжнародних спостерігачів. Народ голосував не за януковича, а проти Тимошонкі. А ВОНА просто не вміє з честю прийняти поразку! (як і вся її "команда"), і ще й після цього називає себе європейським політиком...
Артефакт Показати IP 15 Лютого 2010 13:04
Тимошенко може і вміє з честю прийняти поразку. інша справа, що коли є сумніви у результаті, то закон дозволяє через суд провести повторний перерахунок голосів. Але що таке закон для регіоналів? Просто чує янукович де нашкодив і розуміє, що можуть при перерахунку такі факти вилізти, що йому президентом ну аж ніяк не вийде стати. От і нервується він та вся його братва на місцях.
ВОНА Показати IP 15 Лютого 2010 22:29
Артефакт - ты не прав)))
ukrainez Показати IP 16 Лютого 2010 01:48
Нельзя оставлять безнаказанным это надругательство над понятием выборы.50 миллионов будут думать, что так цинично с оскалом можно всегда над людьми издеваться. А молодежи с такими привычками действительно нары светят, хоть жить с КГБ, хоть с Европой. Жаль, что мы обречены вообще решать эти безумные проблемы, кот просто нет в др.странах : люди с уголовным прошлым не имеют право избираться даже в мэры или управдомы. (воровство приписывается всем политикам, это хозяйственные вопросы. А вот уголовный суд -- и человек политический труп.)
добробут Показати IP 16 Лютого 2010 09:50
Ага, но только о том что Тимошенко тоже судима,об этом никто не вспоминает. Не занимайтесь ерундой. Снимите розовые очки, и имейте своё личное мнение. Смотрите на мир шире.
леся Показати IP 16 Лютого 2010 11:53
Це галас після поразки. Справедливості заради скажу, що була спостерігачем на одній з дільниць Донецьку від КВУ, на нашій дільниці не було ніяких фальсификацій, ніяких підвозів громадян у автобусах, навіть було кілька випадків, коли підсліпуваті пенсіонери отримавши бюлетень, не могли прочитати де який кандидат... За правилами ніхто навіть пальцем їм не вказував де який пункт. Нас попереджали про всіляки провокації і фальсифікації, але в той день все було під пильним контролем і на кожній дільниці були спостерігачи від обох кандидатів та міжнародні. Я сама голосувала за Юлю Володимирівну, але казати, що там скрізь підтасовка була - значить плюнути у вічі всім тим спостерігачам від тієї ж Юлі. Ми до двох годин ночі були на дільниці і розійшлися лише, коли голова офіційно оголосив та вивісив результати по дільници. Так само було і на інших дільницях. Просто треба зрозуміти, що країна вже 5 років поділена навпіл. Звідси і такі результати. Вважаю, перерахунок нічого не дасть. Треба було ретельніше проводити передвиборчу кампанію, та й намагатися покращити життя громадян поки було в руках кермо. Подивимось, що дасть країні Янукович, принаймні, хай спробує, раз у попередніх нічого не вийшло.
та да)) Показати IP 17 Лютого 2010 13:53
Ну і як зажди ніхто не хоче визнати поразки. Таж самі БЮТівці так чудили. По не офіційній інформації голосовання в закритих ділницях в місцях позбавлення волі де не має ніяких представників патрій та організації в 100% голосів на користь Юлії. А так як на мене бються БЮТівці в конвулсіях. Тай Юлька розуміє що на наступних виборах їй точно нічого світити не буде. Одним словом падає зірка так і не загорівшись.
Українець Показати IP 19 Лютого 2010 04:25
Рабы-украинцы выбрали пахана - гетманом. Да еще младшего брата большого брата. Убежден - ненадолго. сколько мегалитров рабской крови должно течь в жилах каждого из вас (Чехова не почитаете!), чтобы вы - в век интернета, большого адронного коллайдера, генной инженерии... могли поверить в такое чмо? Ваш генофонд пережил и не такой геноцид. Пока ваш гетман - пахан, вы будете жить на окраине, а не в Украине. Б.Березовский
Aerol Показати IP 23 Лютого 2010 01:55
А шо наробила оранжева коаліція за 5 років? Я памятаю, шо багато хто з моїх друзів купили машини, почали будуватись, знайшли високооплачувану роботу. Сума заробітку в 3-4 тис грн не проблема. Вот профуркали кризу, то так, пропустили. Але кому вигідна була така криза? Владі чи банкірам в опозиції? Банкірам, звичайно. І доречі США тоже пропустило кризу, чому ви не ображаетесь тоді на світ, а на Юлю?
Надежда Показати IP 24 Лютого 2010 09:31
Валентина, Вы наверно точно такая же как Тимошенко брехливая и безмозглая. До какой нищиты и безработицы Вона довела народ и до развала страну.Это надо быть таким глупым, чтоб голосовать за неё.Кто, кто так это БЮТана делала фальсификации на западе.Вспомните как в день выборов резко увеличился процент пришедших на выборы после 18.00 на зап.Украине.ВОНА - варвар и разрушитель страны.ВОН ЕЁ.
\Laska Показати IP 28 Лютого 2010 21:11
Стидно за свій народ, за свою країну. І які це нові обличчя у Януковича? Азаров, Герман, Льовочкін?
патріот Показати IP 1 Березня 2010 08:48
потрібно бути взагалі несвідомою людиною , щоб віддати свій голос за особ у якої алергія на все українське і на всіх Українців
Крым Показати IP 1 Березня 2010 10:25
Кто больше всех орёт, тот больше всех и фальсифицировал....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus