USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Перемога Януковича буде більш, ніж переконливою, - Курилюк

28 Січня 2010 08:32
Волинська обласна організація Партії регіонів упевнено дивиться на голосування в другому турі президентських перегонів. Наступним Президентом буде Віктор Янукович, - заявив на прес-конференції заступник голови обласної ПР Олександр Курилюк.
«Розрахунки нашої виборчої кампанії – це донести до виборців переваги, які пропонує Віктор Янукович супроти слів його опонента. Виборці вже висловилися в першому турі, коли проголосували за Віктора Януковича. Вони хочуть заміни нинішньої влади на політиків, які працюватимуть на розвиток України », - каже Олександр Курилюк.
На думку заступника голови, перший тур красномовно засвідчив – центральна та нинішня влада на місцях не влаштовує більшість українців. Тому лідер ПР набрав найбільше голосів, притім, наголошує Олександр Курилюк, «у прозорій та чесній боротьбі з нашого боку».
«Натомість, прибічники Юлії Тимошенко на кожному розі кричать, що вибори сфабриковані, що насправді вона нібито набрала більше голосів. Як засвідчили результати голосування, на Волині порушено монополію БЮТ, у тому числі і через дії місцевої влади, де майже на кожній керівній посаді сидить ставленик цієї сили», - зазначає політик.
«Взагалі, позиція місцевої влади є дивною. Керівництво обласної адміністрації чомусь мовчить, коли в краї такі проблеми з бюджетними виплатами з вини уряду. І ситуація досить складна. Це наводить на певні думки у позиції голови ОДА, як і похвала з уст Тимошенко на останній селекторній нараді», - каже Курилюк.
«Мери міст узагалі беруть участь у засіданнях бюро місцевого БЮТу, включилися у вибори з адмінресурсом замість того, щоб займатися міським господарюванням. Після виборів волиняни побачать і почують багато цікавого про вчинки місцевих можновладців» - зазначалося на прес-конференції організації ПР.
«Під тиском місцевої влади сьогодні пишуться пасквілі на Віктора Януковича. Відомих людей змушують їх підписувати, завтра їх будуть оприлюднювати», - стверджує заступник голови обласної організації ПР. 
Олександр Курилюк віддає належне винахідливості, професіоналізму і креативності політтехнологів опонента Партії Регіонів.
«Вони за короткий термін зуміли зазомбувати населення. Однак у другому турі ці технології не пройдуть через «чорний піар», який все більше застосовують до Віктора Януковича. Саме ці брудні технології відлякують виборців-прихильників Тігіпка, Яценюка, Симоненка і навіть Ющенка. Люди, скоріше, взагалі не підуть до виборчих урн, аніж будуть голосувати за Тимошенко», - переконаний заступник голови  обласної організації ПР.
Стосовно прогнозів на другий тур голосування, то обласні «регіонали» розраховують на прихований резерв – частину волинських прихильників Тігіпка, Литвина, Симоненка і Ющенка. В організації сподіваються на виважений вибір волинян.
«У другому турі прогнозуємо збільшення нашого електорату на Волині щонайменше на третину від виборців, які підтримали Януковича в першому турі. Для нас головне, щоб не було порушень законодавства і  не траплялися диверсії наших опонентів. А вони сьогодні готові на все.
Є підозра, що «чорні піарники» опонентів готують диверсії проти пам’ятників Бандері, Грушевському та інших відомих українців у західних областях.  Потім скажуть, нібито вандалізм організували «регіонали». Попереджуємо: політтехнологи опонентів здатні на будь-які брудні вчинки і методи боротьби», - каже Курилюк.
На запитання, чи відвідає Віктор Янукович наш край напередодні другого туру, заступник голови обласної  організації ПР відповів «Імовірно, ні».
«Він буде їздити і зустрічатися з електоратом у базових областях держави на сході та півдні. Тому на Волинь приїде вже у ранзі глави держави після виборів», - додав Олександр Курилюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 28 Січня 2010 09:01
Шановний пане Олександре! вже після перших Ваших слів наведених в даному повідомлення "«Розрахунки нашої виборчої кампанії – це донести до виборців..." в мене відпали всі сумніви щодо ваших методів передвиборчої діяльності. Особисто я Вам обіцяю більше не робити вашим спостерігачам зауважень за порушення закону, а кожен факт документуватиму усіма доступними засобами, а Ви потім прокоментуєте слідчим і суду!!! Домовились???
дідо Показати IP 28 Січня 2010 09:57
починаючи з 2004 року Тімашєнка займається авантюрами та обріхуванням людей...вона пересварила оранжевих між собою...завалила економіку та гривню...наобіцяла золоті гори, які ніколи не будуть виконані, і вся біднота голосувала за неї.... 54% за варовку на Волині означає, шо область нселяють бідні та малограмотні люди, яких дуже легко обманути...
Stopkadr Показати IP 28 Січня 2010 11:35
Просто посміхніться: http://www.pravda.com.ua/articles/4b604afcc7c0a/
Юрист Показати IP 28 Січня 2010 11:47
Пацани, будете "нести до виборців переваги, які пропонує Віктор Янукович" в сумі від 200 до 1000 гривень - памятайте про Кримінальний Кодекс. Жарти-жартами, а можуть і посадити.
Украинец Показати IP 4 Лютого 2010 23:30
Курилюк, что ты куриш? Ты не отвечай за всех! Все суки, но Янык еще к тому же и гуманоид-дебил и судя по твоим писулькам, ты далеко не ушел. Какого президента отстаиваешь - таков и сам!
Волинянин зі Львова Показати IP 6 Лютого 2010 00:51
Якщо Вас, Олександре, влаштовує президент, який не розрізняє Бабеля від Бебеля, Ахметова від Ахматової, Миколаїв від Херсона, Австрії від Австралії,генофонд від геноциду, Чехова від українських поетів то можна судити, про Ваші інтелектуальні здібності, які можна реалізовувати у відповідному закладі села Олика. Мої батьки живуть на Волині, і їхню думку не треба ототожнювати зі своєю недолугою та добре профінансованою олігархами Донбасу, де народ ще в більших злиднях, ніж Волинь.
Віктор, не бандюкович Показати IP 28 Лютого 2010 00:06
Нхай краще очехається від І-Фр. яєць.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus