USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Перемогти хотіли усі: у Луцьку на футзальному турнірі зіграли 22 шкільні команди. Фото

28 Лютого 2024 16:11
У футзальному турнірі серед учнів п’ятих-сьомих класів шкіл Луцької міської громади взяли участь 22 команди. А перемогу здобула команда ліцею №25, яка була більш влучною у фінальній серії пенальті.

Фінальні матчі турніру, який організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та департамент освіти Луцької міської ради, відбувалися в ОДЮСШ.

Нагадаємо, що на початку лютого тривав турнір на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» серед учнів третіх-четвертих класів шкіл Луцької міської громади. У важкому фіналі перемогу здобула команда ліцею №22. Тож тепер боротися за перемогу настала черга їхніх старших колег.
Сьогодні ж у матчі за третє місце ліцей №14 обіграв команду ліцею №21, здобувши бронзові нагороди.

А ось у фіналі команди ліцеїв №22 та №25 в основний час не змогли виявити переможця, зігравши у нульову нічию. У серії пенальті більш вправними були футзалісти з ліцею №25, які вибороли перемогу в турнірі. Команді ліцею №22 лише трішки не вистачило для того, щоб повторити успіх молодшої команди.
Кращим бомбардиром турніру став Савелій Лихач, кращим гравцем визнали Дмитра Ярощука, кращим воротарем – Дмитра Боярчука, кращим захисником – Павла Цупляка.
Як зазначив представник Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський, це вже другий футзальний турнір серед школярів у цьому році, який Фонд провів спільно з департаментом освіти Луцької міської ради.

«У турнірі взяли участь 22 команди з шкіл Луцької міської громади. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» завжди охоче підтримує подібні турніри, адже вони допомагають дітям розвиватися у непростий для країни час. Варто зазначити, що більшість учасників турніру займаються у футбольних секціях. Саме на таких турнірах вони мають можливість показати себе та продемонструвати свою майстерність», – сказав Тарас Осадовський.
Привітали фіналістів турніру представник департаменту освіти Луцької міської ради Святослав Козачук та директор ОДЮСШ Дмитро Піддубний. Вони відзначили жагу команд до перемоги та закликали дітей і далі займатися улюбленим видом спорту.
Відзначимо, що переможці турніру, окрім медалей та кубків, отримали футбольні м’ячі для подальших тренувань.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus