USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Переможці-мажоритарники до Луцькради. Повний список

2 Листопада 2010 14:50
Як повідомлялося раніше, згідно з результатами паралельного підрахунку голосів, серед кандидатів, що балотувалися по одномандатних округах Луцька до міськради, визначилося більшість переможців.

Зокрема це кандидати від «Батьківщини»
Юрій Корольчук (виборчий округ №14),
Степан Цимбалюк (виборчий округ №7),
Олександр Семенюк (виборчий округ №24),
Антон Сосновський (виборчий округ №8),
Олександр Пилипович (виборчий округ №20),
Наталія Бунда (виборчий округ №1),
Петро Савчук (виборчий округ №16),
Володимир Самуляк (виборчий округ №4),
Катерина Приступа (виборчий округ №12),
Сергій Волик (виборчий округ №6),
Рустам Дячук (виборчий округ № 9),
Аскольд Пекарський (виборчий округ №18)
Анатолій Бірюков (виборчий округ №11),
Тарас Бас (виборчий округ №17),
Юрій Мишко (виборчий округ №22),
Василь Гриб (виборчий округ №21).

Окрім того, від ВО «Свобода» по мажоритарних округах до Луцькради пройшли
Андрій Калахан (виборчий округ №5) та
Микола Яручик (виборчий округ №3).

Від від партії «За Україну!» -
Роман Романюк (виборчий округ №23)
Іван Корчук (виборчий округ №25).
Й від «Сильної України» -
Євгеній Ткачук (виборчий округ №2).

Стала відома решта переможців-«мажоритарників» до Луцькради. Нагадаємо, що всього мажоритарні округи дають 25 депутатів міської ради. Решту 25 членів депутатського корпусу сформують з партійних списків переможців по багатомандатному виборчому округу міська Луцька.

Отож, як пише ВІП, останні чотири мажоритарні переможці, - це

Сергій Сівак (ВО «Свобода» виборчий округ №15),
Руслан Ніколайчук (ВО «Свобода», виборчий округ №19),
Микола Дендіберін («Фронт Змін», виборчий округ №13),
Леонід Лаба (Партія регіонів, виборчий округ №10).
Нагадаємо, що інформація про переможців на мажоритарних округах – попередня, і ґрунтується на даних паралельного підрахунку голосів штабами політичних партій.

Довідково:

Лаба Леонід Михайлович, 1961 року народження, громадянин України, освіта вища, член Луцької міської організації Партії регіонів, пенсіонер, проживає в м.Луцьку.
Сівак Сергій Віталійович, 1965 року народження, громадянин України, освіта вища, член партії ВО «Свобода», лікар-ординатор Волинської обласної клінічної лікарні, проживає в м. Луцьку.
Ніколайчук Руслан Олексійович, 1969 року народження, громадянин України, освіта вища, член ВО «Свобода», приватний підприємець, проживає в м.Луцьку.
Дендіберін Микола Євгенійович, 1951 року народження, громадянин України, освіта вища, член Луцької міської організації Політичної партії "Фронт Змін", тренер по футболу, голова громадської організації, проживає в м.Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Вітаю! Показати IP 2 Листопада 2010 14:56
Вітаємо людину, яка справді робить наш район кращим і красивішим! Сподіваємось, після перемоги Євген Ткачук не забуде про нас і наш район!
Ястребок Показати IP 2 Листопада 2010 15:10
Интересно: по мажоритарке избиратели голосовали за "Батькивщину", "Свободу" и т.д. или за конкретных кандидатов? Если первый вариант, то это очень печально. А если второй - ничего плохого нет. ИМХО.
Виборець Показати IP 2 Листопада 2010 15:14
Невеличке прохання: Впорядкуйте інформацію по округах за номерами. Типу: Округ №1. Бунда (Батьківщина). Округ №2. Ткачук (Сильна Україна) і т.д.
маха Показати IP 2 Листопада 2010 15:15
фуууууууууууууу!!!
Мешканець 33 кварталу Показати IP 2 Листопада 2010 16:44
Особливо по ВО №19 пройшов "супер відомий" мешканець нашого району - Руслан Ніколайчук який навіть не був жодного разу на дільницці в день виборів. Немав жодної листівки, то як ви думаєте в цій ситуації за кого голосували, за Ніколайчука чи Тягнибока? Він напевно тільки з інтернету дізнається що став депутатом, в кращому випадку, в гіршому побачить по Аверсу в новинах. Люди дивіться кого обираєте!!!
Ласковая Показати IP 2 Листопада 2010 16:59
Чудьнєнько. По моєму округу обрали Ніколайчука. Хто такий, де його шукати?
вв Показати IP 2 Листопада 2010 17:51
ЄВГЕН Ткачук -вітаємо жителі мікрорайону дуже раді що ти тепер наш депутат.Хоча по 1 та 3 округу кандидати засмутили.
партія Громадянська позиція Показати IP 2 Листопада 2010 20:04
А ми плачемо, як же без депутатів Москвича, Мамосюк і Кралюка... Хто тепер, як не Вони, захистить нас від кривдників. Все пропало..... капець Луцьку без Москвича,Мамосюк і Кралюка - Народ, беріть шнурки і вішайтесь.
Лучанин Показати IP 2 Листопада 2010 20:50
Що ж, знову нема представництва народу! Усе підраховано ... Кінчики в воду ...
> Ласковая Показати IP 2 Листопада 2010 21:11
Навіщо його шукати? Він Вас сам знайде ближче до наступних виборів :-)
лучанка Показати IP 2 Листопада 2010 21:49
Вітаю бютівців!!!
депутат Показати IP 2 Листопада 2010 21:57
Дааааа.....жалко мені Миколу Ярославовича, немає тут з ким працювати йому(((
ЛітРедактор Показати IP 2 Листопада 2010 22:11
А 22-й що ж?? У прольоті?..
Senator Показати IP 2 Листопада 2010 23:43
p.s. висновок - потрібно працювати, за цих людей і партій проголосували не тому, що вони кращі. Просто на виборчі дільниці прийшли їх виборці.
Мішка Показати IP 3 Листопада 2010 08:05
Ото набрали зброд, одні секретарки і злочинці... Пісєц... Ой що буде за п’ять років, ой що вони нароблять...
ліберал Показати IP 3 Листопада 2010 09:34
Як на мене все дуже просто, на округах була дуже жорстка конкуренція, і за потужних кандидатів (незалежно від їх партійної приналежності) віддали свої голоси 70% тих хто прийшов на вибори. 20% голосували за БЮТівців, незалежно хто йшов, 10% за Свободівців.. От і маємо потужні гравці програли, тому що думаючий електорат розпорошив голоси між кількома лідерами рейтингу, а непомітні БЮТівці (Корольчук, Сосновський і Бірюков до них не відносяться) скориставшись цим виграли вибори.. Яскравий приклад 1, 4, 12 і інші..
Саша Показати IP 3 Листопада 2010 09:51
Козюра не пройшов ?
дідо Показати IP 3 Листопада 2010 09:58
БЮТ КЕРУВАВ МІСТОМ ПЯТЬ РОКІВ...ЗАГАДИВ МІСТО...ТЕПЕР ЗНОВУ БУДУТЬ ГАДИТИ ТА ОКРАДАТИ... ЩОДО ДЄРЄБАНУ ЗЕМЛІ,ТО ГОЛОВОЇ ЗЕМЕЛЬНОЇ КОМІСІЇ БУВ НІКІТЮК ВІД БЮТУ...ЙОГО ЗНОВУ ОБРАЛИ... ЛУЦЬК-МІСТО СОВКІВ...
ліза Показати IP 3 Листопада 2010 09:58
і шо вже таке гарне зробив для нашого району той евген ткачук три метри бруківки так то перед виборами і гроші роздавав з тіею ж метою а зараз свято скінчиться бо слюсар в міськраді це шок невже ви думаете що він для нас щось буде робити?
до лізи Показати IP 3 Листопада 2010 15:19
Парочку майданчиків, відвідну дощову каналізацію на Бенделіані, освітлення у кількоїх дврах - мало, але інші, напр. 1,4,12,19 взагалі людям невідомі і навряд, чи щось зроблять. особливо секретарки з 1987!р.н.). А Ви ліза,до нього звертались, пропонували щось конкретне, може самі благоустроєм колись займались,чи так, пооб...ати захотілось? (поображати, пообговорювати та ін.)
Тетяна до до лізи Показати IP 5 Листопада 2010 12:38
Назвіть будь-ласка хоть одну людину, кому Євген Ткачук давав гроші! Не розкидайтеся пустими наклепами.
відповідь для лізи Показати IP 3 Листопада 2010 15:33
ліза-Ткачук перший за весь час існування мікрорайону який за власні кошти хоч бруківку вклав у шкільних дворах і на зупинках.Зробив освітлення .стоки і впорядкував подвіря багатоповерхівок А решту вклали гроші у свою макулатуру рекламну.А далі всі разом будемо йому допомагати власною працею робити мікрорайон кращим. А ще я думаю буде багато роботи не тільки йому а і кожному хто хоче жити у нормальних в незапльованих дворах.ходити по чистих вулицях.....
вв Показати IP 3 Листопада 2010 15:54
От добре людям що нормального мужика вибрали і вже щось робить -а що то буде з тими секретаками....
ліберал Показати IP 3 Листопада 2010 16:22
ну тут погоджусь, нехай краще Ткачук, він дійсно дуже багато зробив (головне щоб не почав ці кошти в 3-ох кратному разі відбивати через міськраду), ніж всіляка "біомаса" від БЮТ..
Євген Ткачук Показати IP 5 Листопада 2010 12:22
Дуже дякую ВСІМ за підтримку! Для ЛІЗИ) три метри бруківки- це 6(шість) зупинок, вхід в школу, дитячі майданчики, дворове освітлення нашого району, відновлення пошкоджених дощових каналізацій. Сьогодні ведуться роботи по облаштуванню сьомої зупинки, яку не встигли зробити до виборів. На запитання « Що буде робити слюсар у міській раді ?» відповім так - я не приховую того, що трудову діяльність розпочав слюсарем. На сьогоднішній день я директор одного з найкращих підприємств ПП «Автоцентр Плюс» , маю дві вищі освіти, одна з яких економічна. Освіту отримав не в приватних установах за гроші, а навчався в державних університетах. Якщо у Вас виникнуть ще якісь запитання до мене - телефонуйте, поспілкуємось . 0505352100-мій мобільний номер. Ще раз дякую своїм виборцям. І надалі буду старатися не розчаровувати ВАС.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus