USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Переселенка з Краматорська в Луцьку навчає дітей мистецтва фотографії

8 Квітня 2024 08:12
Олена Полукарова – переселенка з Краматорська Донецької області. Нині жінка живе в Луцьку та навчає дітей мистецтва фотографії.

Суспільному Ольга Полукарова розповіла, що у березні 2022 року разом із трьома дітьми сіла на евакуаційний потяг та приїхала до Луцька, її чоловік-військовий продовжив службу на сході.

«Ми вже в 14-му році переїжджали до Львова, тому що почалася війна, потім поверталися до Краматорська. Коли ми приїхали сюди, до Луцька, я думала, куди мені подіти енергію, і відкрила гурток», – розповідає жінка.
Читати ще: «Місцеві дівчата не дали опустити рук»: історія тренерки-переселенки з Донеччини, яка знайшла прихисток у Любешеві

Майстеркласи з фотографування для дітей Олена Полукарова проводить у межах проєкту «Імідж-Студія», який діє в Луцькій «Бібліотеці-студії «ДіМ», разом зі старшою донькою Софією.
«У нас буде невеличка практика, покажемо, як працювати зі світлом, з тінями, як в принципі працювати з камерою, якісь мінімальні налаштування», – розповідає Софія Полукарова.
Олена Полукарова за освітою психолог, після переїзду до Луцька вирішила проводити арттерапевтичні заняття з глиною для дітей. У майбутньому в Луцькій «Бібліотеці-студії «ДіМ» планує відкрити курси фотографів для дітей на постійній основі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus