USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Переселенка з Луганська розповіла про відвідини малої батьківщини

4 Листопада 2015 17:22
Переселенка Інна Ш. з Луганська переїхала в один із райцентрів Волині понад півтора року тому. Знайшла роботу, з допомогою добрих людей так-сяк облаштувала свій побут.

Жінка не хоче називати своє прізвище, бо змушена час від часу навідуватись у рідне місто – там залишився старенький батько, який навідріз відмовився покидати землю, де народився і виріс, навіть тоді, коли у їхній багатоповерхівці розбомбило сусідні квартири.

Нещодавно жінка вкотре відвідала рідне місто і була не просто вражена руїнами будинків, магазинів, церков після потужних обстрілів, жебрацькими зарплатами в рублях і шаленими цінами, непривітними і заляканими перехожими.

В одному з вцілілих колишніх магазинів жінка натрапила на відкритий владою ЛНР військово-історичний музей. Не втрималась і зробила кілька знімків.

Зі слів пані Інни, експонатами музею стали снаряди, частини ракети «Смерч», інша зброя, якою нібито обстрілювали Луганськ українські військові.

На її думку, це зроблено зумисне, щоб дезінформувати населення, насаджувати йому думку, що існує якась нібито київська хунта і України – не єдина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus